Кралят на поп-фолка Азис стартира свое ново токшоу, а аудиторията

...
Кралят на поп-фолка Азис стартира свое ново токшоу, а аудиторията
Коментари Харесай

Азис Става Водещ На Ново Токшоу

Кралят на поп-фолка Азис започва свое ново токшоу, а аудиторията му са потребителите на обществените мрежи. В лайв видео артистът разгласи настоящото си начинание, като „ епизодите “ ще бъдат предавани точно във Facebook.

Той е безапелационен, че с изключение на известни персони, негови посетители ще бъдат и елементарни хора, стига да имат „ забавни истории за описване “.

Първите, които изпълнителят на „ Мотел “ засипа с въпроси пред камерата си, са плеймейтката Златка Райкова и футболистът Благой Георгиев-Джизъса.

Двойката разясни, че към този момент не желае да дава изявленията, само че взе участие в токшоуто поради другарските си връзки с фолкидола.

По време на диалога сред тримата стана ясно, че Златка крие огромна уплаха.

„ Моята уплаха са мишките, от това най-вече ме е боязън. Ако питаш кой хвърля боклука – той, единствено и единствено да не видя нещо такова “, съобщи русокосата изкусителка.

Това обаче тя пазила в загадка, защото не желала да се употребява против нея в риалити предаванията. Сега обаче е била „ на всички места и няма къде да върви “ и по тази причина си признава.

Що се отнася до останалите домашни отговорности – всички те падали върху нежните рамене на Златка.

Райкова и Джизъса описаха, че към момента са неразделни и даже се ревнуват.

„ Преди да срещна него мислих, че ревността е за слабите хора, че някой те превъзхожда, за мен е била оскърбление. Не съм желала в живота ми да нахлуват такива мисли. Сега с Благо изпитвам тези усеща. “, съобщи плеймейтката преквалифицирала се в дизайнер.

„ Самата дума ревнивост не е хубава. Според мен в случай че обичаш, няма по какъв начин да не ревнуваш “, допълни и Благо.

Терен за токшоуто даде наргиле барът, който спортистът неотдавна отвори в столицата и по всяка възможност идващият епизод ще се снима на друга локация. Над 40 хиляди консуматори на обществената мрежа пък си пуснаха беседата сред Азис, Златка и Благой единствено за няколко часа време. Те имаха право да задават в мненията свои въпроси, които поп-фолк артистът да съобщи на една от най-обсъжданите всемирски двойки у нас.

Лайв включванията са пристрастеност на Костинбродският славей. Той няколко пъти онлайн оказа помощ на „ своите три дами “ във врачуването – майка му и двете му лели. Те отговаряха на въпроси на почитателите от типа „ Ще имам ли дете скоро “ и „ Какво е бъдещето ми? “. В един от клиповете изпълнителят предизвести аудиторията си, че са се появили доста измамници, представящи се за негови родственици и моли да не им се има вяра.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР