Кралят на поп фолка, Азис , никога не е крил

...
Кралят на поп фолка, Азис , никога не е крил
Коментари Харесай

Азис показа как изглежда 65-годшната му майка и всички ахнаха – Гергина получила 6-цифрена оферта от мъжко списание (Снимка):

Кралят на поп фолка, Азис, в никакъв случай не е крил произхода си, а в противен случай – горделив е с това, че е от ромско родословие. И макар, че в последните години е извънредно загадъчен по отношение на персоналния си живот (визираме обстоятелството, че артистът се похвали с раждането на второто си дете, само че до момента е посочил единствено 2 фотоси на бебето, освен това в гръб), от време на време изпълнителят е кадърен на огромни изненади.

С всеки собствен пост Азис прави нови разкрития за живота си, за които никой не е подозирал. Този път той разкри нещо доста интимно за майка си Гергина.

 Азис с майка си

Оказа се, че майка му е получила оферта от шестцифрена сума, с цел да се съблече гола. Сега Васко, както е същинското име на артиста, събра храброст да разкрие тази истина от персоналния си живот.

 Азис майка

„ Когато майка ти наподобява по този метод, не е учудващо, че е отказала шест цифрен хонорар да бъде корица на едно от най-известните мъжки списания в света. И поканата не идва от България.

Не е сензация и това, че е родила мен. Не е изненадващо, че цялостен живот е работила като плебей, с цел да ме отгледа и направи това, което съм сега. Интересното е, че е на 65 години, аз на 44 и ми звъни по телефона с въпроса: „ Васко майко, ял ли си “, показа изпълнителят на „ Мотел “ за своята майка.

Той не разяснява от кое мъжко списание са канили майка му, нито пък за коя страна става на въпрос. Вероятно поканата да се снима гола идва откакто синът й е към този момент прочут и има задоволително пари, че да удържи на такова съблазнително предложение.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР