Кралят на купона Азис обещава да превърне празника на студентите

...
Кралят на купона Азис обещава да превърне празника на студентите
Коментари Харесай

Кралят на купона - Азис с невиждано шоу за празника на студентите

Кралят на купона Азис дава обещание да трансформира празника на студентите тази година в незабравимо шоу.

Сърцето на Родопите ще бъде завладяно от огромен зимен фест, който ще продължи два дни и ще събере на една сцена плеяда от звезди. Организаторите на проявата плануват горещите огнени ритми да завладеят всички почитатели на поп-фолка, когато на сцената се качат Азис & Бенд, Гъмзата & Брас шоу с балет Магаданс, DJ STAMEN и DJ TONY G.

Самият Азис признава, че чака събитието с голямо неспокойствие. „ Публиката ме прави същински благополучен и за нея съм подготвен на всичко “, показа самият той неотдавна. Истината е, че напоследък Азис е преосмислил философията на живота си и е почнал да живее по този начин, както намира за добре. Явно с наближаването на 40-те костинбродският славей към този момент избира да се отдаде на живота и почитателите си, вместо на тежки диети и гибелен състезателен режим в залата. Ето за какво все по-често натъртва на калоричната храна и обществени изяви.

Концертът във връзка 8 декември планува развлечение освен за феновете на поп-фолка, а и разбиващо хип хоп празненство с присъединяване на Ъпсурт, Криско, Тита, Монти и Петя Алекса, DJ MG, DJ CASS и DJ NRG.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР