Кралското семейство в Обединеното кралство в определени случаи от ежедневието

...
Кралското семейство в Обединеното кралство в определени случаи от ежедневието
Коментари Харесай

Защо когато пътува, британското кралско семейство трябва да носи черни дрехи, кръв и...

Кралското семейство в Обединеното кралство в избрани случаи от всекидневието си би трябвало да съблюдава прецизни протоколи, изключително когато член на фамилията пътува в чужбина.

Кръв - кралица Елизабет II и нейният наследник, принц Чарлз би трябвало постоянно да пътуват със ресурси от личната си кръвна група и, несъмнено, би трябвало да имат няколко лекари с тях.
Кратки пътувания - Много хора завиждат на членовете на английското кралско семейство, че пътуват съвсем на всички места по света. Обаче пътуването до срещи с разнообразни държавни глави и посещаване на разнообразни културни полезности не е доста елементарно. Британските медии пресметнаха, че те не остават на едно място повече от 40 минути, което значи, че всички бързат от самото начало.

Любими питиета - Принц Чарлс и брачната половинка му Камила Паркър Боулс постоянно носят обичаната си напитка с тях. Бодигардовете наложително носят джин за Чарлз и алено вино за Камила.

Черният дрешник - Членовете на английското кралско семейство постоянно носят черни облекла с тях, ако някой от околните им почине. Този протокол подсигурява, че постоянно ще са облечени по подобаващ метод при връщането си в страната. През 1952 година, когато кралица Елизабет е на работно посещаване в Кения, татко й, крал Джордж, умира. Тя не носела черни облекла и откакто кацнала със самолета в Лондон, тя чакала някой първо да й донесе черно облекло, с цел да може да слезне от самолета.
Никога всички на едно място - Наследниците на трона в никакъв случай не пътуват дружно, с цел да може при положение на акцидент, да запазят кралската линия. Принц Уилям и Кейт Мидълтън неведнъж са нарушавали това предписание, тъй като са пътували дружно с принц Джордж и принцеса Шарлот.

Паспорт - Всеки член на фамилията има най-високата допустима купа, само че всички, като се изключи кралица Елизабет, би трябвало да носят паспорт за пътешестване.
Разходи - Британското кралско семейство е похарчило 5,8 милиона $ предходната година за пътувания. Принц Чарлз завоюва премията за най-скъпото пътешестване, когато изхарчи малко под Щатски долар 200 000 по време на визитата си в Италия, Румъния и Австрия.
Облекло - Кралица Елизабет II постоянно носи по 2 чифта идентични облекла. Ако облеклото е развалено или изцапано, кралицата би трябвало постоянно да има още един идентичен тоалет.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР