Кралското семейство преживя няколко трудни месеца поради множество здравословни проблеми,

...
Кралското семейство преживя няколко трудни месеца поради множество здравословни проблеми,
Коментари Харесай

Здравословните проблеми на Кейт и Чарлз III сближиха принц Уилям и кралица Камила

Кралското семейство претърпя няколко сложни месеца заради голям брой здравословни проблеми, само че заболяванията на Кейт Мидълтън и крал Чарлз III помогнаха за построяването на мощен съюз сред техните сътрудници, принца на Уелс и кралица Камила. Така счита специалистът Джени Бонд.

Тя сподели, че принц Уилям и кралица Камила са " по-близки от всеки път ", защото и двамата поемат спомагателни отговорности. Това се случва, откакто Чарлз беше диагностициран с рак, а Кейт претърпя коремна интервенция. Сега и двамата ухажват и се грижат за половинките си.

Подобряването на връзките сред принц Уилям и неговата мащеха беше доста видимо, когато участваха на службата за Деня на общността на Уестминстърското абатство на 11 март, където кралицата размени брачна половинка си, съобщава Mirror. И Кейт, и Чарлз не съумяха да участват на събитието. Въпреки това 75-годишният монарх направи видеообръщение към хората, в което акцентира значимостта на единството.

Джени изясни, че не е изненада, че Уилям и Камила са посочили единение. Този ден те бяха „ задължени “ да бъдат в „ доста по-близък контакт “. На събитието принцът поздрави сладко кралицата и по-късно я целуна по двете бузи. Те се усмихваха и разговаряха, до момента в който стояха един до различен, преди да бъде засвирен националният химн.

" Последните събития явно сближиха Уилям и Камила доста повече. Те бяха оставени съвсем безусловно да се грижат за короната, до момента в който кралят и принцесата се възвръщат. Техните екипи ще работят по-тясно дружно, с цел да координират работата си и да отразяват плануваните събития ", сподели Бонд.

Експертът също по този начин допуска, че принцът на Уелс и кралица Камила може да са си оказвали някаква прочувствена поддръжка: „ Освен от бизнес страна, сигурна съм, че те са си оказвали и прочувствена поддръжка. И двамата бяха толкоз обезпокоени за тези непредвидени здравословни проблеми и мисля, че те са споделяли паниките си между тях “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР