Кралското семейство може да има достъп до най-добрите кухни в

...
Кралското семейство може да има достъп до най-добрите кухни в
Коментари Харесай

Четири храни, които кралското семейство никога не би яло - включително две много често срещани продукти

Кралското семейство може да има достъп до най-хубавите кухни в света, само че има четири храни, които нормално заобикалят по време на годежи - и една от тях може да ви изненада. Докато някои от тези предмети са постоянно срещани в множеството английски кухни, други се смятат за „ по-редки “ и се заобикалят заради риск от заболяване, до момента в който други са „ не-не “ заради правилата на краля.

Два доста постоянно срещани продукта, които нормално се срещат в нашите кухни - лук и чесън - се заобикалят най-много от членовете на кралското семейство. Бившият кралски готвач Джон Хигинс един път разкри: „ В Бъкингамския замък не се готви с чесън. Предполагам, ако получите кралско оригване. “

Това предписание, което е в действие най-вече по време на кралски събития и държавни банкети вкъщи и в чужбина, също беше доказано от кралица Камила през 2018 година По време на изява в MasterChef Australia, запитана за неразрешените кралски храни, Камила сподели: " Мразя да споделям това, само че чесънът. Чесънът е не-не. "

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР