Кралските фенове бяха щастливи да видят как крал Чарлз направи

...
Кралските фенове бяха щастливи да видят как крал Чарлз направи
Коментари Харесай

Двама кралски особи бяха отхвърлени от великденски снимки след изненадващото преместване на крал Чарлз в църквата

Кралските почитатели бяха щастливи да видят по какъв начин крал Чарлз направи най-голямата си обществена изява, откогато стартира лекуване на рак, на обичайна църковна работа в неделя на Великден.

Монархът, дружно с кралица Камила и няколко други членове на фамилията, участваха на специфичната работа в параклиса " Сейнт Джордж " в Уиндзор и след церемонията Чарлз даже направи изненадваща разходка, ръкувайки се с доброжелатели. Излетът беше документиран в формалните сметки на Royal Family X и Instagram, като серия от радостни фотоси от Великденската неделя бяха споделени, показващи лайкове на краля и кралицата, принцеса Ан и херцога и херцогинята на Единбург, Едуард и Софи и техните наследник Джеймс, граф на Уесекс.

Изглежда обаче, че други двама членове на фамилията, които съставляваха кралското празненство през уикенда, бяха пропуснати от фотосите - принц Андрю и някогашната му брачна половинка Сара Фъргюсън. Херцогът на Йорк беше заставен да се отдръпна от публичния живот след пагубното си и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР