Кралицата на попа Мадона обясни решението си да пее на

...
Кралицата на попа Мадона обясни решението си да пее на
Коментари Харесай

Мадона обясни защо е приела да пее на „Евровизия”

Кралицата на попа Мадона изясни решението си да пее на финала на състезанието " Евровизия-2019 " в Израел, заявявайки, че постоянно ще приказва в отбрана на човешките права, както и че се надява да види " нов път към мира ", съобщи Ройтерс.

Поп певицата ще бъде-гост звезда на финала в събота в Тел Авив. Мястото на изявата провокира апели за протест от страна на пропалестински деятели, които желаят компании, реализатори и държавни управления да се " откопчат " от Израел.
Тази година в състезанието вземат участие представители на 41 страни. Миналогодишното му издание беше проследено от 189 милиона фенове, напомня организацията.

Коментирайки за първи път решението си да пее на финала на " Евровизия-2019 ", Мадона съобщи: " Никога няма да спра да извършвам музика поради нечии политически ползи, нито ще спра да приказвам против накърняването на човешките права, където и по света да се случва това ".

" Сърцето ми се къса всякога, когато чуя за почтени жертви в този район, а насилието продължава, с цел да обслужва политическите цели на хора, които се възползват от отдавнашния спор. Надявам се и се апелирам, че скоро ще се освободим от този циничен цикъл на опустошение и ще поемем по нов път към мира ", добавя 60-годишната изпълнителка.
Очаква се Мадона да извърши на финала на състезанието две песни - един от огромните си шлагери и парче от идния си нов албум " Madame X ", който ще излезе на музикалния пазар през юни.

Израел стана хазаин на " Евровизия-2019 " година след миналогодишната победа на Нета Барзилай, която показа страната в Португалия с песента " Toy ".

За Мадона това ще бъде четвърто посещение в Израел. Най-скорошната й изява в страната беше през 2012 година в границите на турнето й MDNA.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР