Кралицата на попа Мадона изненада приятно феновете си, които останаха

...
Кралицата на попа Мадона изненада приятно феновете си, които останаха
Коментари Харесай

Изненадваща трансформация: Мадона остави без дъх феновете си с новия си външен вид

Кралицата на попа Мадона изненада прелестно почитателите си, които останаха удивени от атлетичните ѝ качества, както и дръзкият ѝ избор на облекло. Иконата направи концерт в Медисън Скуеър Гардън в Манхатън, който беше разпродаден, само че и тя не пожали сили, с цел да покаже мощно наличие. На 65 години, певицата излезе на сцената с нищожен червен комбинезон, с което притегли вниманието.

Някой разкритикуваха избора ѝ на облекло, тъй като не бил подобаващ за възрастта ѝ, а  други я похвалиха, че се опълчва на възрастовите ограничавания и се възхитиха на фигурата ѝ.

В допълнение изненада на концерта се оказа дъщерята на Мадона, Чифундо „ Мърси “ Джеймс Камбева Чиконе, отпразнува своя 18-ти рожден ден по време на събитието. Момичето беше поканено от майка си да я приглася на пианото за шлагера „ Bad Girl “ от 1992 година Освен това синът на Мадона, Дейвид Банда Мвале Чиконе, показва уменията си на китара в песента „ Mother and Father ” от 2003 година

Въпреки разногласията към външния ѝ тип, Мадона продължава да пленява публиката освен с музиката си, само че и с динамичното си и театрално театрално наличие. Според Spotify, Celebration Tour на Мадона, нейното 12-то концертно турне, е имало голям триумф, като е спечелил 77,4 милиона $ за 79 концерта и има 44,6 милиона слушатели месечно.

Не всички вести към Мадона обаче са позитивни. Двама нейни почитатели заведоха гражданско дело против нея предходната седмица, тъй като концертът на поп иконата на 13 декември почнал доста по-късно от оповестеното, което е провокирало комплициране измежду присъстващите.

Въпреки здравословните проблеми, Мадона остава отдадена на музикалната си кариера. Заболявания на коленете и бедрата я принудиха да анулира 14 концерта по време на турнето си Madame X през 2019-2020 година

Певицата претърпя интервенция на коляното през април 2020 година, последвана от интервенция на тазобедрената става през ноември 2020 година, дружно с регенеративно лекуване за „ изчезнал хрущял “. Въпреки спомагателните спънки, сложени от световната пандемия, Мадона упорства през тези процедури. Сега на своето турне Celebration Tour, тя показва спиращо дъха театрално осъществяване, квалифицирано в съдействие с креативния шеф Луис Джеймс и музикалния шеф Стюарт Прайс. Въпреки трудностите, пред които е изправена, Мадона остава индиферентна и постоянно центрирана в бъдещето. Тя има амбициозни проекти да режисира личната си биография „ Little Sparrow “, която ще бъде издадена от Universal Pictures. С присъединяване на Джулия Гарнър и съсценарист от носителката на Оскар сценарист Диабло Коди, филмът се впуска в блестящата кариера и прочувственото пътешестване на Мадона. Въпреки възрастта си, Мадона продължава да прави сензации, доказвайки, че в царството на музикалните кралски особи възрастта е просто число.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР