Кралица Елизабет II взе на мушка световните лидери, които говорят,

...
Кралица Елизабет II взе на мушка световните лидери, които говорят,
Коментари Харесай

Елизабет II смъмри световните лидери, че говорят, но „не правят достатъчно“ за климата

Кралица Елизабет II взе на мушка международните водачи, които " приказват, само че не вършат задоволително " за изменението на климата, явно имайки поради тези, които не взеха присъединяване в идната среща на върха COP26.

95-годишната кралица беше чута да прави забележките си по микрофона, до момента в който откриваше Уелската асамблея в Кардиф в четвъртък.
 Елизабет Втора ще участва на конференцията на Организация на обединените нации за климата Елизабет Втора ще участва на конференцията на Организация на обединените нации за климата
Организаторите на Конференцията на Организация на обединените нации за изменението на климата през 2021 година (COP26) потвърдиха, че английската кралица Елизабет Втора...

Всички погледи са ориентирани към двуседмичната среща на върха на Организация на обединените нации за климата в Глазгоу, която стартира на 31 октомври, и към това дали ще участва китайският президент Си Цзинпин. Не е ясно дали ще участва и Нарендра Моди, министър председател на третия по величина емитент на парникови газове в света - Индия.

Коментарите на кралицата идват след обществените изявления тази седмица както на нейния максимален наследник и правоприемник принц Чарлз, по този начин и на.

Дългогодишният природозащитник принц Чарлз съобщи пред Би Би Си в изявление, излъчено в понеделник, че се тормози, че международните водачи " единствено ще приказват ", вместо да приложат " дейности на място ". В настрана телевизионно изявление, излъчено в четвъртък, Уилям също прикани за освен това от " умни приказки " и порица галактическия туризъм. " Нуждаем се от някои от най-големите мозъци в света, които да се опитат да поправят тази планета, а не да търсят идващото място, където да отидат да живеят ", сподели той.

Британската кралица, принцовете Чарлз и Уилям, както и други високопоставени кралски особи ще участват на събитията по време на срещата на върха.
 Британци засаждат 70 гори за 70 година от коронацията на Елизабет II (ВИДЕО) Британци засаждат 70 гори за 70 година от коронацията на Елизабет II (ВИДЕО)
Британците бяха поканени от държавното управление да засадят дръвчета за платинения празник на кралица Елизабет Втора, която ще означи 70 год...

Участниците в нея ще се опитат да убедят огромните разрастващи се стопански системи да създадат повече за понижаване на въглеродните си излъчвания и да накарат богатия свят да отпусне още милиарди, с цел да помогне на по-бедните страни да се приспособяват към изменението на климата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР