Крал Чарлз разказва, че се е превърнал в разочарован старец

...
Крал Чарлз разказва, че се е превърнал в разочарован старец
Коментари Харесай

Крал Чарлз призна, че се превръща в "разочарован старец" заради климатичната криза

Крал Чарлз споделя, че се е трансформирал в " отчаян дъртак " във връзка с изключителната обстановка с климата в международен мащаб.

Дългогодишният природозащитник Чарлз съобщи, че светът би трябвало да разчита на по-младото потомство, в случай че желаеме да предотвратим екологична злополука през идващите няколко години.

 По време на разходка с лодка из разрастващото се пристанище на Хамбург, с цел да прегледа най-модерния електролизер, който оказва помощ за производството на електрическа енергия, монархът съобщи, че светът би трябвало да осъзнае нуждата от прекосяване към по-устойчиви практики.

В диалог с немския президент Франк-Валтер Щайнмайер Чарлз сподели: " Ставам отчаян дъртак. Всичко ми се коства явно.

" По-младото потомство сигурно знае. "

Заедно с краля и президента, кметът на Хамбург Петер Ценче описа по какъв начин в един изнемощял въглищен склад в този момент се обитава революционният електролизер и оказва помощ на града да извърши уговорката си за реализиране на нулеви чисти излъчвания до 2050 година

Той сподели: " Предимството е, че новите технологии се развиват със скоростно.и непрестанно се осъществят нови благоприятни условия.

" Хамбург без подозрение ще бъде международен водач в тази област. "

 

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР