Крал Чарлз може да последва примера на датския монарх и

...
Крал Чарлз може да последва примера на датския монарх и
Коментари Харесай

Крал Чарлз може да последва примера на датската кралица и да прехвърли короната на Уилям рано, казват експерти

Крал Чарлз може да последва образеца на датския монарх и да абдикира рано, като съобщи трона на Уилям и Кейт, до момента в който са още млади, експертни изказвания.

Новината за оповестяването на кралица Маргрете, че ще абдикира на 52-ата си година като кралица, беше призната извънредно добре от датската общност, макар нейната известност като монарх. 83-годишната жена направи шокиращото известие в новогодишната си тирада, разкривайки по какъв начин скорошната интервенция на гърба я е предиздвикала да премисли позицията си.

След починалата кралица Елизабет, Маргрете е и най-дълго служилата в света жена монарх. Но времето й на трона ще завърши на 14 януари, когато тя съобщи ръководството на престолонаследника принц Фредерик и брачната половинка му, принцеса Мери.

В неделното телевизионно известие кралицата сподели: „ хирургия естествено породи мисли за бъдещето - дали е пристигнал моментът да оставя отговорността на идващото потомство. Реших, че в този момент е подобаващият миг. На 14 януари 2024 година - 52 години...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР