Крал Чарлз може да поиска от принц Хари да поеме

...
Крал Чарлз може да поиска от принц Хари да поеме
Коментари Харесай

Крал Чарлз се „изкушава да помоли принц Хари за голяма услуга“ на фона на диагнозата рак

Крал Чарлз може да изиска от принц Хари да поеме други отговорности, защото той се отдръпва след диагнозата рак, твърди кралски специалист.

Беше оповестено по-рано този месец, че 75-годишният монарх е бил диагностициран с неразкрит тип рак след процедура на уголемена простата и от този момент той е минал първия си кръг от лекуване. Чарлз краткотрайно се отдръпна от кралските си отговорности, до момента в който се възстановяваше в Сандрингам със брачната половинка си Камила, като огромна част от работата му беше трансферирана на най-големия му наследник принц Уилям.

Въпреки това напрежението от интензивния график наподобява се е отразило върху принца на Уелс и той беше заставен да анулира появяването си на мемориал за своя кръстник по-рано тази седмица. Според някогашния кралски иконом Грант Харолд, който е работил за Чарлз в продължение на седем години, когато той е бил принц на Уелс, монархът може да се изкуши да употребява най-малкия си наследник принц Хари, с цел да поеме някои кралски отговорности, с цел да облекчи натиска върху Уилям....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР