Крал Чарлз III ще бъде владетел като никой друг. В

...
Крал Чарлз III ще бъде владетел като никой друг. В
Коментари Харесай

Писателска с любопитно разкритие за крал Чарлз III


Крал Чарлз III ще бъде държател като никой различен. В изявление за Рейчъл Смит от ET Кристофър Андерсен, създател на книгата " Кралят ", изяснява за какво Чарлз ще бъде " един от най-ексцентричните владетели, които Англия в миналото е имала ", осведоми dir.bg.

" Той към момента пътува с плюшеното си мече от детството ", твърди Андерсен.  " Той я има още от времето, когато е бил напълно малко дете. Единственият човек, на който е било разрешено да поправя плюшеното мече на крал Чарлз, е бавачката му от детството Мейбъл Андерсън, с която той остава доста непосредствен. "
-->
Андерсен също по този начин твърди, че Чарлз " пътува с тоалетна паница, направена по поръчка ". Освен това, въпреки Андерсен да твърди, че Чарлз е отрекъл, " хора, които работят в двореца, хора, които са работили за него, споделят, че когато отива на вечери в непознати домове, постоянно води личния си готвач, с цел да могат да му подготвят храна, която той ще яде настрана на масата ".

" Мисля, че една от най-забавните странности - редица кралски особи имат това, кралицата също го е имала - не обича квадратни кубчета лед ", твърди Андерсен.  " Те носят със себе си поставки за кубчета лед, носят ги със себе си, където и да отидат, тъй като не харесват звънливия тон, който издават квадратните кубчета. "  Освен всички странности на Чарлз, Андерсен твърди, че новоизлюпеният монарх е " доста придирчив ".

" Всъщност той има експлозивен темперамент ", твърди Андерсен.  " Той е доста кадърен да изпада в гняв бързо. "

Според Андерсен днешното държание на Чарлз значително се дължи на възпитанието, което е получил от родителите си - починалата кралица Елизабет II и принц Филип.

" Когато му е направена интервенция на сливиците, когато е имал доста тежък случай на грип, когато е паднал по стълбите и си е счупил глезена, когато му е направена незабавна интервенция на апендикса на 13-годишна възраст, нито майка му, нито татко му са го посетили в болничното заведение. ", продължава Андерсен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР