Крал Чарлз и Камила вече са във Великобритания след доста

...
Крал Чарлз и Камила вече са във Великобритания след доста
Коментари Харесай

Задава се много специален момент за Кейт

Крал Чарлз и Камила към този момент са във Англия след много сполучливото си първо публично посещаване във Франция. У дома може и да са заети с нормалните си отговорности, само че към този момент е ясно, че следва още една държавна аудиенция.
 Крал Чарлз, Камила и по какъв начин мина последния им ден във Франция в Бордо
Когато Чарлз и Камила решат да се поотпуснат на обществено място

Кралската двойка се забавлява във Франция

Този път Чарлз и Камила ще бъдат домакини - през ноември в монархията им ще дойдат президентът на Южна Корея Йун Сок Йол и брачната половинка му Ким Кеон Хи. За момента Бъкингамският замък не споделя точна дата и елементи за събитието.

" Кралят и кралицата ще бъдат домакини на държавно посещаване в Бъкингамския замък ", се споделя в известието. А от това следва, че ще има и публична вечеря в двореца, която се организира по непоколебим white tie протокол.
 Снимка 635392

Около 150 нормално са гостите на нея, като те са свързани посредством културно, икономическо и дипломатическо съдействие с гостуващите на краля. Дрескодът пък допуска най-елегантните вероятни тоалети, което значи, че Камила и Кейт Мидълтън ще бъдат с тиари.
 Снимка 635393

Последното такова посещаване в беше през ноември 2022 година Тогава на посещаване беше президентът на Южна Африка Сирил Рамапоза, а Кейт носеше тиарата на кралица Мери, напомня People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР