Крал Чарлз е подложен на натиск да накаже принц Андрю

...
Крал Чарлз е подложен на натиск да накаже принц Андрю
Коментари Харесай

Крал Чарлз е подложен на огромен натиск да накаже брат си принц Андрю, след като той е споменат 69 пъти в изобличаващите документи на Епщайн

Крал Чарлз е подложен на напън да накаже принц Андрю и да „ разбие цирея “, откакто бяха жигосани по-зловещи обвинявания в полово принуждение „ последният гвоздей в ковчега “.

Андрю се загатва 69 пъти в нови правосъдни документи на Съединени американски щати, в които се показват имена на сътрудници на умрелия полов нарушител Джефри Епщайн.

63-годишният принц хвърли кралското семейство в нов скандал на фона на подробни изказвания, че е взел участие в „ оргия на малолетни “ и опипвал гърдите на жена, до момента в който тя седяла в скута му като „ Дядо Коледа “.

Досието, оповестено в Ню Йорк, включва изказвания, че на малолетно момиче е казано да даде на Андрю „ каквото изиска “, до момента в който е било в частния карибски курорт на Епщайн на Литъл Сейнт Джеймс – наименуван „ остров на педофилите “.

Херцогът на Йорк беше срамно лишен от кралските си функции и пропъден от социална работа от кралица Елизабет, защото преди две години изплати милиони лири на обвинителката в полово принуждение Вирджиния Джуфре, на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР