Кражба с взлом в салон за нокти, собственост на азиатци

...
Кражба с взлом в салон за нокти, собственост на азиатци
Коментари Харесай

Полицията в Юта разследва антикитайски вандализъм в салон за нокти в Солт Лейк Сити

Кражба с щурм в салон за нокти, благосъстоятелност на азиатци в Солт Лейк Сити предходната седмица, при който вратите бяха разрушени и расистко обръщение беше изписано със спрей през стена се проверява като закононарушение от ненавист, заяви полицията в понеделник.

Изображенията демонстрират фразата „ ф--- Китай “, боядисана в черно зад вандалски столове в салона, както и вреди по входната врата, поставките за лак за нокти и друго съоръжение. Полицията пресметна, че вредите са на стойност 15 000 $. Заподозрян към момента е на независимост.

Сабрина Нгуен, чиито родители емигрираха от Виетнам и имат WaterCreek Nails and Spa от 10 години, сподели пред филиала на NBC KSLTV, че би трябвало да изясни на майка си какво закононарушение от ненавист беше след кражбата с щурм предишния четвъртък.

„ Тя не знаеше какво е закононарушение от ненавист, тъй че да седнем и да приказваме с нея за това какво в действителност е закононарушение от ненавист несъмнено беше сложен диалог и ненапълно жестоко съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР