Кражба на мобилни телефони помрачи квалификационните турнири в групите В

...
Кражба на мобилни телефони помрачи квалификационните турнири в групите В
Коментари Харесай

Срам: Крадат мобилни телефони на детски турнир по водна топка във Враца

Кражба на мобилни телефони помрачи квалификационните шампионати в групите " В " и " Г " от държавното състезание по водна топка за 13-годишни деца във Враца, оповестява bgswim.com.

" След като изиграхме последния си мач от групата се оказа, че на 4 момчета от тима ни са откраднати мобилните телефони от съблекалнята ", разкри Светозар Владков, основен треньор на " Арена Бургас ".

" Децата се разплакаха, пристигна полиция, която изиска показания. Случаят скапе положителното въодушевление на всички ни от това, че нашият тим завоюва и трите си дуела и се класирахме първи в групата, с което продължихме в Топ 8.

Разположението на басейна във Враца е такова, че достъпът до съблекалнята е доста елементарен - през нея се минава, с цел да се отиде до трибуните. Заварихме разхвърляни раници и сакове по земята, беше извънредно неприятно. Звъняха обезпокоени родители на наши деца. Случаят, като се изключи че е доста противен, хвърля леке върху спорта ни. Ще напиша недоволство до федерацията с предложение до момента в който не се вземат някакви съответни ограничения за секване на сходни обири, да не се играят публични мачове във Враца ", описа Владков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР