Кръгът от холивудски приятели на Меган Маркъл се промени през

...
Кръгът от холивудски приятели на Меган Маркъл се промени през
Коментари Харесай

Във вътрешния холивудски кръг на Меган Маркъл и приятелите, които тя изостави през годините

Кръгът от холивудски другари на Меган Маркъл се промени през годините, откогато се омъжи за принц Хари - и се счита, че тя се е отделила от някои другари, с които в миналото е била близка.

Според специалиста по връзките Кейт Мансфийлд, една от аргументите херцогинята на Съсекс да „ зареже “ някои от приятелите си може да е, че „ към този момент нямат доста общо “ и имат прегърна „ разнообразни полезности, метод на живот и ползи “, което се отнася изключително за Меган, откогато тя мина от актриса към брак с кралското семейство. Експертът ни сподели: „ Хората, които ценят растежа и личностното развиване, постоянно израстват от другари и връзки с годините, защото се трансформират до степен, че към този момент нямат доста общо със старите другари.

" Това може да се дължи на разнообразни полезности, метод на живот и ползи - всички те надълбоко и сигурно се отнасят за пътуването на Меган да стане кралска персона. " Дейвид и Виктория Бекъм са единствено измежду приятелите, с които Меган в миналото е била близка. Но кои са другите? Разглеж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР