Kraft припомня грешни сингли с американско сирене, които може да са „неприятни“ или да ви накарат да запушите

...
Kraft Heinz изтегля около 83 000 кутии от своето индивидуално
Коментари Харесай

Kraft Heinz изтегля около 83 000 кутии от своето индивидуално опаковано американско сирене Kraft Singles, тъй като те могат да представляват опасност от задавяне.

Компанията каза в изявление, че „временен проблем“ с една от нейните машини за опаковане означава, че „тънка ивица от отделния филм може да остане върху парчето, след като опаковката е била премахната“. Ако това не бъде премахнато, може да е „неприятно и потенциално да причини запушване или опасност от задавяне“.

Kraft каза, че е издал изтегляне след „няколко“ оплаквания на клиенти за намиране на парче пластмаса върху сиренето, включително шест оплаквания от хора, които ядат, които са се задавили или са се запушили с него. Не се съобщава за наранявания или здравословни проблеми и дефектната машина оттогава е поправена.

Проблемът засяга два типа опаковки, включително 16-унция „Kraft Singles American Pasterized Prepared Cheese Product“ с дата „Най-добро, когато се използва до“ между 10 януари 2024 г. и 27 януари 2024 г. Отделните опаковки в това изтегляне съдържат „ S” и “72” в производствения код на опаковката.

Засегнати са и 3-фунтовите групови опаковки на „Kraft Singles American Pasteurized Prepared Cheese Product“ с UPC код 0-2100060491-3 и „Най-добър, когато се използва до“ от 9 януари 2024 г. и 16 януари 2024 г.

„Kraft Heinz се ангажира да спазва най-високите стандарти за безопасност и качество и се извинява за това неудобство“, казаха от компанията.

Тези, които имат изтегленото сирене, не трябва да го ядат и да ги върнат на мястото на закупуване на възстановяване или замяна. Те могат също да се обадят на Kraft Heinz на 1-800-280-8252, за да получат парите си обратно.

По-рано тази година Kraft обяви, че променя опаковката на своето индивидуално опаковано сирене, за да ги направи по-лесни за отваряне.

Целта на обновяването е да се отговори на оплакването №1 от клиентите, което е „невъзможността за лесно отваряне на прозрачната обвивка“, каза Крафт. Преработеният капак на всяко парче добавя повече текстура и го прави по-лесен за намиране, а също така е по-дебел и по-здрав, така че може да се отвори без разкъсване.

Опаковката също получи подобрение с леко преработено лого и подчертаване, че сиренето няма изкуствени аромати, оцветители или консерванти.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР