Крадци задигнаханяколко хиляди лева, сложени в буркан и скрити в

...
Крадци задигнаханяколко хиляди лева, сложени в буркан и скрити в
Коментари Харесай

Фермер се раздели с крупна сума, която кътал в буркани, скрити в плевнята

Крадци задигнаханяколко хиляди лв., поставени в буркан и скрити в плевня. Обирът е осъществен в гоцеделчевското село Брезница. След като открил неналичието на парите, притежателят им подал сигнал в полицията. Потърпевшият подозира за кражбата собствен комшия.

В продължение на година животновъдът Иван събира към 12 000 лв.. Откраднатата сума от плевнята му е към 7500 лева, защото няколко дни преди този момент той изхарчил част от тях, с цел да купи фуражи за козите си. Няколко дни по-късно още веднъж отишъл до плевнята, само че не разкрил буркана с парите.

" Същия ден обърнах всичко, бала по бала сеното, няма буркан, не можах да го найда и парите не можах да ги найда ", споделя индивидът пред Българска национална телевизия.

Иван държал парите в плевнята за по-сигурно, като не предполагал, че някой ще се сети да влезе да ги търси там. В деня на покупката на фуражите Иван и брат му били дружно със своя комшия, който им помагал в развъждането на животните.

" Бяхме тримата и като дойдохме да вкараме фуража, отидох да взема парите от плевнята, отидох да преброя парите и той като пристигна, докарах парите - очевидно е видял къде ги държа ".

" Той ги е взел, няма кой различен. Тогава е седял извън и е гледал, че ги е поставил там. Камерите са видели, че два три пъти е идвал по-късно и е влизал вътре ", сподели Владимир - брат на Иван.

За случая е подаден е стигнал до полицията, като двамата братя описват, че при разпита на съседа служителите на реда са видели парите в къщата му. По случая има формирано досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР