Крадци задигнаха луксозни автомобили от паркинг на хотел в столичния

...
Крадци задигнаха луксозни автомобили от паркинг на хотел в столичния
Коментари Харесай

Задигнаха супер луксозни коли от столичен паркинг ВИДЕО

Крадци отмъкнаха първокласни коли от паркинг на хотел в столичния квартал „ Драгалевци ”. Кадри от охранителните камери са снимали наглите автоджамбази, заяви Нова телевизия.

Собственикът на хотела Кристиян Петров изясни, че двата откраднати автомобила - " Порше Панамера ", са на стойност над 300 000 лв., а кражбите са осъществени на 5 и 18 септември сред 3 и 4 часа. Собствениците на колите са били посетители на хотела. Обирджиите пък са едни и същи и в двата случая, като се придвижват с еднакъв автомобил.

„ Става въпрос за коли на стойност над 150 хиляди лв. едната. Автомобилите не са разрушени. Използвали са специфична стратегия, с която са открити честотите на отдалеченото на ключа, и колата се отваря без проблем. Единият автомобил е със софийска, а другият с непозната регистрация ”, съобщи Петров.

По думите му, автокрадците са съумели да отворят колите са към 1 минута. И двата пъти сигналите в полицията са подадени от чиновници на хотела минути след кражбите. До момента обаче издирването на откраднатите возила е несполучливо.

" Това ме тормози, че 13 дни няма резултат след разпити и така нататък Искам да дам гласност на този проблем и да попитам докога в една европейска столица би трябвало да се плашим от такива подземни групировки ", попита хотелиерът.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР