Крадци са обрали една и съща вила 104 пъти. Толкова

...
Крадци са обрали една и съща вила 104 пъти. Толкова
Коментари Харесай

Обраха вила 104 пъти, при последния разбили стената

Крадци са обрали една и съща вила 104 пъти. Толкова похищения е изброил притежател на парцел във вилната зона на Казанлък. Последният път е разрушена даже стена, през която крадците влезнали и преобърнали всичко в къщата, заяви Нова тв.

Дядо Иван и съседите му отхвърлят да застанат с лицата си поради боязън от разпра от страна на нападателите. Потърпевшите са подавали неведнъж тъжби за грабежите, само че те не стопират.

„ Взеха ограничения от полицията, даже хванаха хора през 1994-95 година, съдиха ги, но нищо не направиха ”, споделя дядо Иван.

Набезите на крадци в региона са непрекъснати. Това е повода десетки къщи да бъдат изоставени от притежателите си, а други се замислят да се въоръжават.

„ Но с този закон, че кражба под 100 лв. не е кражба… Ако аз стана апаш, всеки ден да влизам в непозната къща и да вземам някаква движимост под 100 лв., няма да бъда осъден. Явно, че тези които влизат и крадат, познават закона ”, споделя един от пострадалите.

От полицията потвърдиха, че има интервали, в които има доста тъжби за разрушени вили. Районът „ Старите лозя “ е извънредно огромен, с черни пътища, само че все пак полицейски коли патрулират там.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР