Крадецът на камиона в остава в ареста за 72 часа.

...
Крадецът на камиона в остава в ареста за 72 часа.
Коментари Харесай

72 часа арест за младежа, задигнал камион и катастрофирал в Бургас

Крадецът на камиона в остава в ареста за 72 часа. Повдигнато му е обвиняване за незаконно лишаване на товарен автомобил, за което може да получи от 1 до 10 години затвор, заяви БТВ.
Снощи 18-годишен без брошура открадна тир, претрупан със стока и на основно кръстовище в Бургас нощес. По знамение няма жертви и потърпевши.
 Гонка сред ТИР и полиция в Бургас приключи с злополука (СНИМКИ и ВИДЕО) Гонка сред ТИР и полиция в Бургас приключи с злополука (СНИМКИ и ВИДЕО)
Снощи към 23:45 ч. чиновници от Пето Районно ръководство – Бургас забелязали наоколо до блок №39 в комплекс „ Изгрев&ld...
По време на следствието е открито, че товарният автомобил се е намирал на паркинг, стопанисван от комерсиално сдружение в град Бургас. Камионът е лишен, посредством потребление на техническо средство – контактен ключ. Скоростното гонене стартира малко преди среднощ. Полицейски патрул вижда, че в еднопосочна улица отсреща се движи лъкатушен товарен автомобил. Шофьорът не спрял, когато ги видял. Последвала гонка, приключила с тропот под пасарелката на основно кръстовище.
" Имал предпочитание да посети собствен другар, само че се е съобразил, че е късно вечерта и най-вероятно същият е задремал, което в действителност го предизвикало да се разноски с товарния автомобил по улиците на града ", изясни Цветелина Рандева - представител, ОД на МВР-Бургас.
Разходката стартира от паркинг, откъдето камионът, претрупан с 23 тона ламинат, е откраднат. Продължава през две кръгови кръстовища, навлиза в жилищен квартал, пресича още два и по-тесни улици излиза на оживения бул.. " Не е елементарно да откраднеш камион. Тук има бързи и мудни скорости, които в случай че не знаеш по какъв начин се включват, не знам как… видях и по какъв начин зави. Значи очевидно не за първи път кара камион ", разяснява Панайот Рачев - водач на камион. Часове наред продължи разчистването на пътното платно от разпилените дървени плоскости. Движението на градския превоз беше отклонявано по обходен маршрут.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР