Крадец задигна Jeep Grand Cherokee с работещ двигател от паркинга

...
Крадец задигна Jeep Grand Cherokee с работещ двигател от паркинга
Коментари Харесай

Уникален случай! Автокрадец задигна джипа на лековерна жена, а после ѝ се обади да моли за помощ

Крадец отмъкна Jeep Grand Cherokee с работещ мотор от паркинга на супермаркет в гр. Сартел, щата Минесота, само че единствено 2 часа по-късно позвъня на собственичката на всъдехода с молба да му помогне да започва мотора още веднъж, оповестява SC Times.
Жената запалила мотора отдалечено, с цел да загрее, до момента в който тя пазари. 37-годишният Едуард Уилсън забелязал това, метнал се в джипа и отпрашил. След като се отдалечил задоволително от мястото на престъплението, мъжът спрял и изключил мотора без да си даде сметка, че няма да може да го възпламени още веднъж без отдалеченото.

Междувременно жертвата към този момент била повикала полиция, откакто не разкрила колата си. На записите охранителните камери на паркинга се виждало по какъв начин Уилсън краде " черокито " и ченгетата таман се чудели по какъв начин да го разпознават, когато самият той позвънял на телефона на собственичката.

Крадецът се показал за чиновник на компания за автостъкла. Обяснил, че таман е поправил джипа и моторът би трябвало да бъде разпален отдалечено, с цел да може да върне колата, като издиктувал даже адрес, на който системата OnStar може да локализира автомобила и да го започва.

Уилсън бил хванат още до момента в който бил на телефона. Пишман крадецът незабавно признал виновността си и съжалил, че му е хрумнала толкоз глупава концепция.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР