Козмин Моци си пожела Луцогорец да играе мачове пред 60

...
Козмин Моци си пожела Луцогорец да играе мачове пред 60
Коментари Харесай

Моци мечтае Лудогорец да играе пред 60 000 зрители в Шампионска лига

Козмин Моци си пожела Луцогорец да играе мачове пред 60 000 в Шампионската лига. Той разгласи това преди мача сред Левски и Лудогорец.

" Ако има още 4-5 тима като Лудогорец в българския футбол, това може единствено да помогне. Даже ще има по-интересни срещи. Това ще е по-добра подготовка за мачовете от евротурнирите, където всичко е на друго равнище. Аз се надявам следващата година ЦСКА, Левски, Ботев и Локо Пловдив да създадат повече, с цел да стане по-добре за българския футбол. Аз знам по какъв начин се работи в Луцогорец. Разбира се, има напрежение и при нас, само че е значимо да знаеш по какъв начин да излизаш и по какъв начин да направиш нещата да са точни. На върха си, когато играеш пред 60 000 почитатели. За мен върхът за нашия тим е Шампионска лига. Идва и една отмора, от която играчите имат потребност. След това би трябвало да се мисли доста съществено и деликатно, с цел да можем отново да сме в Шампионска лига ", съобщи Моци, представен от " Мач Телеграф ".
 Спас Делев сподели за какво Левски в профил Лудогорец
Спас Делев сподели за какво Левски в профил Лудогорец

" Имахме повече предпочитание "

" От началото съм тук с жена ми и детето ми. Дъщеря ми ще почва първи клас. Мога да кажа, че от време на време щерка ми ме учи на български. Аз въпреки всичко съм го учил на маса, по този начин да се каже, а тя ми прави забележки да съм правилен. Лудогорец ми даде всичко и се надявам аз да направя нещо за този клуб, с цел да стигнем надалеч ", съобщи още той.

" Първата година мина сносно, имах и шанс, че в клуба има хора, от които има какво да изучавам. Има и още доста неща, които би трябвало да се научат. Искам да отида и в другите страни, в по-големи клубове, с цел да виждам работата на техническите шефове. Искам да съм здрав, всичко друго ще пристигна ", добави Моци.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР