Козлодуй. Убеден съм, че политиките на ГЕРБ са правилните и

...
Козлодуй. Убеден съм, че политиките на ГЕРБ са правилните и
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Д-р Иво Ралчовски, ГЕРБ: Налице са редица предпоставки за икономическо развитие на Северозападна България

Козлодуй. Убеден съм, че политиките на ГЕРБ са верните и резултатът от тях е забележим във всяко обитаемо място на България. Това съобщи в Козлодуй претендентът за евродепутат от ГЕРБ доктор Иво Ралчовски, оповестиха от пресцентъра на партията . Той показа, че има удоволствието да контактува с всички претенденти от листата на ГЕРБ и означи, че всички те са загрижени за бъдещето на страната ни и не я разделят на процъфтяващи и западащи общини. „ Налице са редица предпоставки за икономическо развиване на Северозападна България “, сподели доктор Ралчовски. Той напомни, че напълно скоро ще бъде определен реализатор за пътя Мездра-Ботевград, с което районът ще стане доста по-привлекателен за вложения, както и че предстоят поправки по второкласната и третокласната пътна мрежа и реорганизация по ВиК инфраструктурата. „ Водим напълно положителна акция. Споделяме нашите цели и какво е реализирано в работата на евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП в мандат 2014-2019. Оборихме спекулациите, които се ширеха, че след 2020 година ще спре финансирането по някои стратегии. Вместо това бюджетът за България е повишен с помощта на напъните на Андрей Новаков “ посочи доктор Иво Ралчовски.
„ Често пъти вършим монументи на герои от предишното, само че е време да търсим и герои в сегашното “, съобщи претендентът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков в Козлодуй, акцентирайки потвърдения професионализъм и сърдечност през годините на доктор Ралчовски. „ Той е един от хората, които не е отишъл да работи в чужбина, а е внедрил европейски технологии и привлякъл експерти да лекуват във Враца на европейско равнище “. „ Козлодуй има доста добър собственик. Приветлив и организиран град като Вашия би трябвало да бъде образец за други обитаеми места в страната “. С тези думи Андрей Новаков се обърна към кмета на община Козлодуй Маринела Николова. Той акцентира, че евродепутатите от ГЕРБ са в един тим с локалната власт. „ Ако желаете да продължим в този дух, подкрепете ни “, прикани Новаков. Той подчертава върху две от мощните страни от работата си в изминаващия мандат, а точно това, че противоречивият пакет „ Мобилност “ не е признат, а бюджетът за идващия програмен интервал, в който в заложен 8% растеж на европейските средства за България, е минал на първо четене. „ ГЕРБ има най-хубавата листа с хора, които знаят какво и по какъв начин да се направи в Европейски Съюз, с цел да може и Европа да се резервира обединена. Радвам се, че измежду тях има доста млади и стойностни хора, с вътрешна сила и жар “, показа Владимир Уручев. Той уточни Андрей Новаков като един от най-ярките образци за това по какъв начин се пази идея за България. „ Вярвам, че ще имаме минимум 7 евродепутати. Г-н Уручев предава щафетата на по-младите, на хора, които ще пазят ползите на Козлодуй, Враца, на нашия район, на България. Андрей Новаков е авторитетен политик, а доктор Ралчовски одобрен експерт, гласът на Северозапада, гласът на област Враца “, сподели националният представител от ГЕРБ Красен Кръстев.
Кметът на Козлодуй Маринела Николова благодари за поставената висока оценка за развиването на общината. „ Стремим се да превърнем Козлодуй в по-привлекателно място за живеене. До този миг 15 млн лева са вложените европейски средства и още 6 млн лева са целевите от държавното управление на Бойко Борисов за значими инфраструктурни обекти в общината. Одобрени са 4 плана по фонд „ Земеделие “. Сигурна съм че нашите евродепутати от ГЕРБ ще продължат да работят за България “, сподели още тя.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР