Козирог Тази зодия е много търпелива и бдителна, що се отнася

...
Козирог
Тази зодия е много търпелива и бдителна, що се отнася
Коментари Харесай

Най-добрите шофьори са от тези три зодии

Козирог

Тази зодия е доста търпелива и бдителна, що се отнася до шофирането. Козирозите не се нервират толкоз на трафика и не оставят това да им въздейства. Много добре карат по тесните пътища и са извънредно деликатни. Никога не карат с превишена скорост. Спазват разпоредбите и лимитите, защото по принци са виновни и съществени зодии.

Дева

Девите са перфекционисти. Това се отразява на всички сфери при тях, в това число и на шофирането. Те не биха си разрешили да нарушават правила, да карат зле, да се показват неприятно, да пропуснат избран знак. Винаги дават сигнали и знаят по какъв начин да постъят. Много отдадени водачи са, не си разрешават волности и са деликатни.

Лъв

Те са родени водачи, и това важи и за шофирането. Проявяват горделивост и на пътя, като желаят да са най-хубавите и деликатните. Спазват разпоредбите, впечатляват с уменията и маневрите си. Изключително търпеливи са на пътя и могат да създадат пътешествието занимателно и вълнуващо, без да нарушават правила. Много внимателни са, заобикалят неточности, написа struma.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР