Фрейзър се завръща: Звездата от „Само глупаци и коне“ Никълъс Линдхърст се присъединява към Келси Грамър в първия образ на новия сериал

...
, който за първи път се появи в ситкома Наздраве“,
Коментари Харесай

, който за първи път се появи в ситкома „Наздраве“, чието действие се развива в Бостън, преди да получи собствен спин-оф снимачен филм в своя роден град Сиатъл.

Изображение: Грамър като Фрейзър в оригиналния сериал. Снимка: NBC-Tv/Kobal/Shutterstock

В новия сериал той се завърна в Бостън и има „нови предизвикателства, пред които трябва да се изправи, нови взаимоотношения, които да изгради и една или две стари мечти, които най-накрая да изпълни“.

< p>Преди това той описа Линдхърст като „един от най-забавните хора“, с които е работил.

Мрежата за стрийминг Paramount+ обяви във вторник, че новото шоу ще стартира през октомври.

Често споменавано в оригиналния сериал синът на Фрейзър Фреди ще бъде изигран от британския актьор Джак Кътмор-Скот, най-известен с американския криминален сериал „Измама“.

Токс Олагундойе, който участва в рестартирането на сериала „Фатално привличане“, ще играе нов герой Оливия, колега на Алън и ръководител на катедрата по психология на университета.

Изображение: Линдхърст (в средата) е най-известен с ролята си на Родни в Only Fools And Horses. Снимка: BBC

Звездата от The Expanse Джес Салгейро също се присъединява като съквартирантката на Фреди Ив, докато Андерс Кийт играе племенника на Фрейзър Дейвид.

Тийзърът за шоуто включва нов запис на оригиналната тематична песен, Tossed Салати и бъркани яйца и обещание, че „Фрейзър е влязъл отново в сградата“ – с „без повече обаждащи се“, но „изцяло нови прекъсвания“.

Фрейзър първоначално управляваше от 1993 до 2004 г. и преди това е играл Джейн Лийвс като Дафни Мун, Дейвид Хайд Пиърс като д-р Найлс Крейн и Пери Гилпин като Роз Дойл.

Прочетете повече:
Първи изображения от The Real Wagatha Story
Звездите се връщат кампания за по-екологична телевизия

Шоуто събра множество награди и спечели широко одобрение от критиката, с общо 37 Еми и 107 номинации, а Грамър спечели Еми, Златен глобус и наградите на Гилдията на актьорите за превъплъщението си в героя.

Заснет пред публика на живо в студио Paramount Studios в Лос Анджелис, шоуто ще започне да се излъчва по Paramount+ на 12 октомври.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР