Който си е мислел, че е видял всичко в политиката,

...
Който си е мислел, че е видял всичко в политиката,
Коментари Харесай

Освободена министърка лъсна в Плейбой. Франция се разтресе

Който си е мислел, че е видял всичко в политиката, объркал се е. Социална министърка гордо украси корицата на мъжката библия „ Плейбой ”. Вярно, че не е изцяло гола, само че 40-годишната Марлен Шияпа е заела предизвикателна поза. Французите останаха шокирани, тъй като фотографията се появява в разгара на обществената рецесия и на митингите против пенсионната промяна на Макрон.

Марлен Шияпа, която все още продължава да изплълнява функционалностите си като министър, ще се трансформира в първия политик, който е театралничил за списанието за възрастни. Броят ще излезе този месец и ще е озаглавен „ Освободената министърка ”.
-->
Министърката надлежно отнесе рецензии – освен от относително мощната съпротива, само че и от настоящия кабинет и партиите, които го поддържат. Премиерът Елизабет Борн да вземем за пример е представена да се кара на подчинената си с думите: „ (това, което направи,) не е уместно, изключително в сегашната обстановка ”.

" Освободената министърка " на обществената стопанска система приказва за ЛГБТ правата в размер от 12 страници - витално значим въпрос в подтекста на обществената рецесия и невижданите митинги в страната.

„ В първия миг помислих, че това е първоаприлска смешка. Разбирам борбата на феминистите, само че не виждам за какво тя би трябвало да се води в „ Плейбой ”. Има и други способи ”, сподели Людовик Мендес – сътрудник на Шияпа от Политическа партия „ Ренесанс ”.

„ Ние сме в средата на обществена рецесия, полицейско принуждение, някои от хората са на живот и гибел, това е умишлена провокация ”, разяснява Сандрин Русо от „ Зелената партия ”. Според нея моментът, в който излизат фотосите на министърката, е доста комфортен, да се разсее вниманието на хората и водещите заглавия в медиите да не са толкоз свързани с продължаващите митинги, а с „ освободената министърка ”. Особено поради, че президентът Макрон безусловно не се допита до Народното събрание за пенсионната си промяна, която е повече от нежелана от французите.

„ Франция дерайлира ”, сподели сбито някогашният претендент за президент и крайно-ляв политик Жан Люк-Меланхон.

Междувременно пък самата Марлен Шияпа опита безрезултатно да се отбрани в обществените мрежи: „ Да защитим правата на дамите да упражняват надзор над личното си тяло би трябвало да е главен приоритет когато и да е. Във Франция дамите са свободни, с цялото ми почитание към критиците и лицемерите ”, написа тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР