Който се е докосвал по някакъв начин до Кремена Халваджиян,

...
Който се е докосвал по някакъв начин до Кремена Халваджиян,
Коментари Харесай

Неблагодарница! Кремена Халваджиян ненавижда хората, които я направиха милионерка. Прави се на ВИП, а е кръгла нула

Който се е докосвал по някакъв метод до Кремена Халваджиян, знае, че тя е надута, със самочувствие и цялостен парвеню. Именно като такава се прояви и в последните дни.

Креми се оказа цялостна неблагодарница, тъй като оплю личните си фенове. В ефира на Нова телевизия тя съобщи какъв брой е отегчена и надали не ядосана на българите, които били цялостни простаци и доста надалеч от европейците.

Същите тези българи, поради които семейство Халваджиян са милионери, биват  подлагани на големи рецензии. Именно тези българи вършат рейтинга на пошлите излъчвания на Маги Халваджиян, само че това очевидно празноглавата му женица не го осъзнава. Ако тези българи бяха други, по-интелигентни, както тя желае, нямаше да гледат лиготиите на Рачков в ефир и надлежно Маги и Кремена нямаше да натрупат пачка след пачка.

Стилистката на „ Като две капки вода ” е много нагла, тъй като самата тя не съблюдава всички правила, а се оплаква от близките. Така да вземем за пример неведнъж е била забелязвана да приказва по телефона по време на шофиране. Даже от време на време прави цяла опашка на входа на мола, карайки колите зад нея да я чакат да си свърши телефония диалог.

Извън България Маги Халваджиян не би натрупал милионите, които има в този момент. Така че не е ясно против какво тъкмо стачкува жена му.

Арменецът е един несъвършен продуцент, който не е измислил и едно лично шоу. Всичките му излъчвания са с непознати оригинали, само че предавани у нас посредством лиценз.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: кремена халваджиян
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР