, който е претендент номер 1 за световната титла в

...
, който е претендент номер 1 за световната титла в
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Хюи е по-добър от Тайсън Фюри

, който е кандидат номер 1 за международната купа в тежка категория на IBF, съобщи в изявление за Betway Insider, представен от, че Хюи Фюри е по-добър от своя братовчед и сегашен международен първенец при най-тежките на WBC – Тайсън Фюри .

„ Хюи е преносим и се движи бързо. Той е добър войник, само че не мисля, че в него има нещо особено. Въпреки че към момента считам, че Хюи е по-добър от Тайсън Фюри “ , безапелационен бе „ Кобрата “.

Българският боксьор беше запитан какво мисли по отношение на това, че Антъни Джошуа , който е международен първенец в тежка категория на IBF, WBO, IBO и WBA Super, се пробва да избегне дуел с родния спортист, за сметка на съединителен дуел за купите в тежка категория с Тайсън Фюри.

Kubrat Pulev says Hughie better than Tyson Fury, both are 'nothing special'
— (@WorldBoxingNews)
Това е доста надменно. Нека напомним, че той мислeше за Фюри преди конфликта с Руиз. Но животът сподели, че е доста неприятно когато някой постъпва по този начин. По тази причина той ще получи втория си нокаут в кариерата. След Джошуа ще пристигна ред и на Фюри. Ще се удрям с Тайсън Фюри, тъй като Джошуа ще загуби. Той (Джошуа) не ме счита за рисков, само че ще му покажа в действителност нови неща “, приключи родния боксьор.

Припомняме, че дуелът за международните трофеи сред Джошуа и Полев беше плануван да се състои за 20 юни на стадиона на футболния тим. Той обаче бе отсрочен, поради пандемията от ковид. Последва ново насрочване – 25 юли, на която дата трябваше да се срещнат двамата на кръга, като тя също пропадна.

Еди Хърн разгласи в края на юни, че срещата ще се организира през ноември, само че противоепидемичните ограничения постановиха нова смяна и съгласно последна информация срещата ще се организира евентуално пред „ закрити врата “ при започване на декември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР