Коя точно е Елена Динева - съпругата на Васил Божков?

...
Коя точно е Елена Динева - съпругата на Васил Божков?
Коментари Харесай

Жената на Божков: Златотърсачката, която от ден първи прие любовниците му и условието да нямат деца!

Коя тъкмо е Елена Динева - брачната половинка на Васил Божков? Мнозина са се питали това през годините, изключително откакто методът на живот на хазартния необут е отвън всички съответни разбирания за благополучен брак. Но, не щеш ли завесата се подвигна и истината лъсна.

Елена Динева е щерка на военачалник. На военачалник Любомир Динев, прочул се по времето на Тодор Живков с може би най-голямата тайнственост у нас - дупката край село Царичина, в която се твърди, че се намират останките на първото създание на Земята.

Още от тийнейджърка обаче Елена отхвърля да учи. Тя едвам избутва междинното си обучение, до момента в който в главата й е единствено една мисъл - по какъв начин да хване богат мъж и да живее пищно. Отказва да се мъчи за висше и непосредствено се набутва там, където се въртят мъжете от фантазиите й. Започва като барманка в постройка на Мулгигруп, след това сервира кафетата в Агенция " Балкан ".

С Васил Божков се срещат във Варна на една обща веселба. Динева е по-малка със 17 години от Божков, само че хлътва по него и той й се коства ослепителен за фантазията на живота й. Заради това тя мигновено приема нещо, което малко дами биха приели.

Божков й декларира в прав текст, че няма да има деца от нея и че тя би трябвало да му търпи любовниците, без даже да гъкне. Е, Динева приема и го прави до ден сегашен, единствено с цел да лети в бизнес класа.

" Не разбирам хората, които пътуват в икономична класа ", постоянно се произнася тя, само че действително е доста по-нещастна от тях... Ако въобще може да го осъзнае.

Тагове: Васил Божков Елена Динева жената на васил божков Любовници изневери Царичина Любомир Динев Тодор Живков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР