Рев, сълзи и мелодрами се случва в Ергенът“ към края

...
Рев, сълзи и мелодрами се случва в Ергенът“ към края
Коментари Харесай

Ергенът Алек накара Валерия да избухне в сълзи! Какво й причини

Рев, сълзи и мелодрами се случва в „ Ергенът “ към края на шоуто

Предпоследната изгонена бе кротката Екатерина. Тя бе натирена от шоуто, а вътре останаха двете „ свекърви “ Йоана и Надя, които не спираха да й търсят недостатъци.

И тихата Катя си потегли със сълзи, тъй като се „ влюбила “ в Алек, макар че не го сподели, до момента в който бе в гръцкото имение.

Но на последната среща за сезона блондинът кани още веднъж Валерия. Студентката изпадна в признание пред ергена,  а той бе мощно уплашен от чутото.

Моделката призна, че в никакъв случай не е имала сплотено и любещо семейство, а единственият й непосредствен човек е била нейната майка, която тя към този момент изгубила.

„ Баща ми просто го няма, отсъства от живота ми. Повече от двадесет години, той живее отвън България, има друга жена до себе си, живее си живота.

Мислех, че това, че не се интересува от мен и не ме е търсил не ми тежи, само че съзнавам, че това ми е нанесло контузия.

Точно по този начин са се отнасяли и някогашните му сътрудници, не са ме уважавали. Заради което нямах почитание към мъжката фигура, само че ти ме накара да имам “, избухна в сълзи Вал до Алек.

Той  я попита дали би дала втори късмет на татко си. Тя отговори утвърдително и съобщи, че ще му се обади, като му изясни по какъв начин се усеща.

„ Ще го направя и по този начин ще ми олекне “, съобщи Валерия на срещата с ергена Алек. А той утвърди решението й със буйна целувка.

 Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР