Коя е най-добрата възраст да станем майки? Дали още на

...
Коя е най-добрата възраст да станем майки? Дали още на
Коментари Харесай

Коя възраст е най-подходяща за жената да стане майка?

Коя е най-хубавата възраст да станем майки? Дали още на 18 или 25? Или пък да изчакаме най-малко до 35-40? Мненията са постоянно доста разнообразни и противоречиви, тъй като решението е прекомерно самостоятелно. За всяка възраст могат да се бележит както плюсове, по този начин и минуси.
Абсолютна истина е, че няма гаранция, че една 20-годишна жена би могла да се оправи с бременността и раждането по-лесно, в сравнение с бъдеща майка на 35, да кажем. Да, в действителност всичко е самостоятелно. Все отново младите дами имат по-големи шансове елементарно и безпроблемно да износят и родят крепко бебе заради обстоятелството, че имат по-силен организъм.
Жената е подготвена да роди на 17-18 годишна възраст . Хормоналният декор към този момент се е нормализирал, образуван е скелетът, а вътрешните органи са в положително положение. По-ранното раждане (14-15 години) в действителност е рисковано.  Има възможност младото момиче да не издържи на самото раждане - това е доста комплициран физически и чисто прочувствен развой, с който нежната тинейджърка надали е подготвена да може да се оправи. Обикновено се получава по този начин, че едно ранно майчинство не е планувано и младото момиче не съумява да се грижи за бебето и себе си.
 Многодетните майки стареят по-бързо Многодетните майки стареят по-бързо
Раждането на деца и ръководството на семейство сигурно може да ви накара да се почувствате по-възрастни, в сравнение с сте в действите...
Късно раждане?
Късното раждане крие своите опасности. Има няколко съществени аргументи, заради които то не е целесъобразно.
Голяма част от бъдещите майки след 35 избират раждане с цезарово сечение. Особено в случай че се появи проблем с позата на бебето. Ако следователно младата майка може въпреки всичко да рискува с раждане по натурален път, то на дамата след 35 ще ѝ бъде предложено от лекарите секцио.
В никакъв случай не би трябвало да се не помни, че сходен тип раждане крие своите опасности, най-много за детето. Цезарово сечение е хирургична интервенция, която се прави под анестезия, а това от време на време води след себе си неприятни затруднения.  Не би трябвало да се подценява и фактът, че от време на време в по-зряла възраст се появява прибързано изтощение на функционалностите на яйчниците.
 Съвети за бързо зачеване Съвети за бързо зачеване
За страдание от ден на ден двойки стартират да имат репрудоктивни проблеми, а неприятната вест тук е че наклонността в международен проект е да се ув...
При по-късното раждане постоянно съществува риск да се получат генетични увреждания на детето като синдром на Даун, да вземем за пример. Тази възможност е по-голяма спрямо младите дами. За наше благополучие обаче напредналата медицина и актуалните способи оказват помощ сходно нещо да бъде диагностицирано в точния момент.
Една бъдеща майка след 35 би трябвало да се отнесе доста деликатно към своето здраве. Добре би било да опише на своя гинеколог всичко за своя метод на живот, полови инфекции или хронични болести.
Кога е най-добре?
Като умозаключение - всичко е самостоятелно и въпрос на решение. Случва се както 20-годишна жена да е с хронично заболяване, което усложнява бременността, по този начин и жена над 35 да има напълно естествени репродуктивни функционалности, с цел да успее да роди крепко дете. И въпреки всичко в случай че става дума за повече случаи, по предписание е по-добре зачеване преди 35 години . И за това си има пояснение. Защото с придвижване на възрастта организмът просто се износва. Увеличава се рискът от заболяване на вътрешните органи и хроничните болести. Също по този начин и възобновяване след едно раждане ще отнеме повече време.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР