Коя е истината в предизборните обещания на Промяната за Варна?!

...
Коя е истината в предизборните обещания на Промяната за Варна?!
Коментари Харесай

ГЕРБ – Варна: Промяната иска ли атракционът да глътне пристанище Варна?!

Коя е истината в предизборните обещания на Промяната за Варна?! Да стане пристанищен и транспортен център в Черноморския район или огромна атракционна зона да глътне порт Варна –Изток. Община Варна да поеме ръководството на свободната зона на пристанището и с изключение на кръчми и паркинги да има зелени площи, просвета и спорт. Това искане е внесъл в Общински съвет някогашният регионален шеф Благомир Коцев, сегашен претендент –депутат от Политическа партия /ДБ дни преди изборите.

Къде ще се ширят тези площи с изключение на на кейови места, силози и кранове за товарно-разтоварни работи- съществена активност за Пристанище Варна–Изток?!

Реакцията на синдикатите от стратегическото дружество, в което работят близо 600 души, не закъсня.

„ В никакъв случай не поддържаме предлагането на господин Благомир Коцев “, декларира пред профилирания морски уебсайт „ Маritime “ Мартин Димитров от СТСБ при КНСБ и не изключва служащите от терминала да вдигнат протестни дейности. Като някогашен регионален шеф, назначен от Промяната, Благомир Коцев очевидно е пропуснал обстоятелството, че държавното управление на Кирил Петков смени борда на пристанището и неговите хора се разпореждат със цялата свободна зона.

Паркингът още веднъж е преотдаден чартърен за години напред. Коцев се хвърля от тематика на тематика в предизборната си акция, само че е пропуснал да каже ще се построява ли нов пристанищен терминал, щом си мечтае остарелият да трансформира в огромен морски атракцион.

Искането на Коцев е юридически неиздържано и несъобразено със Закона за морските пространства и пристанищата, означи на брифинг ръководителят на Общински съвет във Варна Тодор Балабанов, до който е отправено екзотичното предложение.

Парламентарни избори 2023

Купуването и продаването на гласове е престъпление
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР