Коя е Христинка Иванова?Разцеплението на ИТН ще се запомни с

...
Коя е Христинка Иванова?Разцеплението на ИТН ще се запомни с
Коментари Харесай

Мистерията с депутатката Христинка Иванова се заплита

Коя е Христинка Иванова?

Разцеплението на Има Такъв Народ ще се запомни с един съвсем незнаен досега народен представител от партията – Христинка Иванова. В формалния уебсайт на Народното събрание няма данни за нея.

„ Мен никой не ме знае, мога да се върна и на село “, споделя Иванова в запис, пуснат през вчерашния ден от Тошко Йорданов. Ето по какъв начин за първи път чухме името на националната представителка, предава БТВ.

Тя удостовери, че е получила закани от спортния министър Радостин Василев, откакто отхвърля да се причисли към петимата отделили се Има Такъв Народ.

Поканихме госпожа Иванова да каже своята позиция, само че тя отклони поканата. Според уеб страницата на 47-ия парламент тя е народен представител едвам от март тази година. Христинка Иванова е предложила помощза община Долна Митрополия, където преди време е била зам.-кмет.

До януари тази година Иванова е управлявала компания за обреди и празници. Има висши инженерно обучение. Иванова е била претендент за народен представител и на други две партии – Национална движение „Симеон Втори" и „ Движение България на жителите “. За първи път обаче сяда на парламентарната банка от листата на Има Такъв Народ, където е на 6-то, последно място. Христинка Иванова към момента е част от парламентарната група на Има Такъв Народ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР