Кой успя да забремени Алисия и кога фолк звездата влиза

...
Кой успя да забремени Алисия и кога фолк звездата влиза
Коментари Харесай

Алисия с горещ коментар кога ще ражда и кой е бащата

Кой съумя да забремени Алисия и по кое време фолк звездата влиза в родилното? Тези въпросо си задават почитателите на примата на Ара Мюзик от няколк дни, откакто папараци я изловиха да си купува тест за бременност в столична аптека.

След като от дълго време е ясно, че певицата към този момент не е дружно с Георги Станоев - Малката Бирма, кой е мистериозният татко още повече вълнува феновете ѝ.

ПИК се свърза с Алисия, с цел да се осведоми от първо лице за измененията в персоналния ѝ живот.

"Бащатата ли? Не е известна персона, споделя се Марио, има бизнес с хотели ", отвърна Алисия. Няма обаче сензация, защото звездата побърза да посочи: "Не си правете неверни заключения! Марио не е забременил мен, а приятелката си, която е и моя другарка. Не виждам нищо необичайно в това да закупувам тест за бременност за нея. А по кое време аз ще вляза в родилното още веднъж е Божа работа. Всъщност положителната вест е "Да ще си имаме още едно бебе ". Кавам още едно, тъй като от няколко сни у дома в действителност си имаме бебе ", разяснява Алисия.

Тя засяга бебето померан, което подари на сина си Валери Божинов. Както ПИК писа, певицата сбъдна фантазията на Младши да си има домакински любим тъкмо от тази декоративна порода.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР