Кой те насърчи да тренираш професионално лека атлетика? Започнах с

...
Кой те насърчи да тренираш професионално лека атлетика? Започнах с
Коментари Харесай

КАРИН ОКОЛИЕ: „Трябва по-често да следваме вътрешния си глас“

Кой те насърчи да тренираш професионално лека атлетика?

Започнах с леката атлетика на смешка като тийнеджър, само че несъмнено не си представях да се трансформира в професионален състезател. Всичко се случи в учебно заведение, където имах голямата поддръжка на учителката ми по физическо и съучениците ми. Те бяха в основата на това да се влюбя в спорта.

Можеш ли да ни споделиш значим миг за теб за ентусиазъм или компликация, с която си се справила?

Имала съм доста щастливи и сложни моменти на пистата. От върхове и трофеи до крах и травми, само че това, което ме е карало да не преставам, е удоволствието от бягането и методът, по който се усещах, до момента в който спринтирам – същински щастлива. Това е нещо, което се пробвам да пренеса и отвън спорта, а точно да изпитвам наслаждение от това, което върша. Вярвам, че тогава разгръщаш капацитета си.



Променило ли се е отношението ти към спорта през годините и по какъв начин?

Като всяко нещо, с което се занимаваш години наред, спортът ти демонстрира другите си лица и ти би трябвало да се научиш да го обичаш поради тях. Например болката е нещо, което постоянно би трябвало да превъзмогнеш, както и подозренията. Като дете одобрявах спорта просто като занятие, а през днешния ден си давам сметка какъв брой огромна учебно заведение за физиката и душeвността е в действителност.

Състезателният ти дух откроява ли се и в живота ти?

Несъмнено. Често се състезавам без даже да съзнавам и това от време на време ме слага в занимателни обстановки.

Кое за теб е приоритет в ежедневните визии – трендовете или удобството? Какъв би бил твоят стайлинг в един характерен за теб ден?

Винаги залагам на удобството и рядко съм наясно какво в действителност е на мода (смее се). Обичам „ безконечни класики “ и предпочитам облекла, които знам, че бих носила и след време. Харесва ми да нося деним в всекидневието си, а постоянно строя аутфита, започвайки от маратонките.

Сезонът на готините маратонки още веднъж е открит. Имаш ли си обичани сега?

В момента не събувам, които са последният модел на емблематичната серия. Удобството на Air Max е именито поради подметката от пяна.

По-специалното в новия модел е, че e изработен от рециклирани материали – още една стъпка на марката по пътя към нулеви въглеродни излъчвания и боклук в производството на спортни обувки, което доста ми харесва. Дизайнът на подметката е изработен от Nike Grind (остатъци от рециклиран отпадък) и точно поради това е на точици – съгласно мен страховит подробност.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР