Кой стил подхожда най-добре на новото ви Аз? В нашия безшевен

...
Кой стил подхожда най-добре на новото ви Аз?
В нашия безшевен
Коментари Харесай

Пре, откриване и създаване на модерния мъж с Ermenegildo Zegna

Кой жанр подхожда най-добре на новото ви Аз?

В нашия безшевен свят, който непрекъснато се трансформира, разкроява и развива, дано (пре)открием себе си с модата – това ни приканват да създадем от Ermenegildo Zegna с последната си сбирка.

“Всички изживяваме нова действителност, обвързвана с нови потребности, които ни водят до невиждани до момента метод на живот и настройки. Точно в миг като този, когато всичко това се разисква, ние в Zegna взехме решение да (пре)създаваме. Погледнахме обратно към корените си, с цел да (пре)напишем нашите кодове на жанр и да (пре)кроим актуалния човек ”, споделя Алесандро Сартори, изобретателният шеф на Zegna. “Външната и вътрешната среда стават ведно и се постанова нов метод на обличане, където комфортът и стилът се смесват, с цел да основат нова хармония “.

 Пре(крояване), (пре)откриване и (пре)създаване на модерния мъж с Ermenegildo Zegna

Колекция есен/зима 2021 на Ermenegildo Zegna приветства многопластовия живот, характерен за модерния мъж, като съчетава в себе си дрешник за всеки мотив – за моментите за разтоварване, за работа и за все по-често срещания сюжет, който преплита и двете.

Затова и измежду моделите виждаме ново и разнообразно потомство трикотажни тъкани, а формите са флуидни, комфортни и адаптивни. За да дава отговор на всяка потребност от новото обикновено, сбирката включва хибрид сред комфорта и стила – яките и коланите, заимствани от халатите, комфортните панталони и ръчно изрязаните пантофи, носещи уюта на всички места със себе си, в този момент са прекроени и въплъщават самата концепция за условност.

 Пре(крояване), (пре)откриване и (пре)създаване на модерния мъж с Ermenegildo Zegna

Подобни усеща поражда и цветовата палитра в сбирката – от нотките на алпийска бяла звезда и есенна бежова шума, минава през папратово зелено и опушено сиво и стига до надълбоко черно и земни нюанси, разнообразени от изненадващо оранжево.

От марката приканват да оставим типичната униформа настрани този път и да потърсим облеклата, които ни разрешават да изразим себе си, без да споделяме нито една дума.

 Пре(крояване), (пре)откриване и (пре)създаване на модерния мъж с Ermenegildo Zegna

За тази цел ще оказват помощ и палтата от кашмир със заемки от спортните кодове, плетените от кожа връхни облекла, костюмите от двоен кашмир, плетените модели и новите пуловери от сбит кашмир. Към тях аксесоарите прибавят свършек на визията в жанр ready for business.

Акценти от сбирката сме откроили в галерията, а с цел да се сдобиете със своя модел, ключ към новия и усъвършенстван дрешник на модерния мъж, пазарувайте на shop.mdl.bg.

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР