Кой печели от войната Кирил Петков – Слави Трифонов? Първи

...
Кой печели от войната Кирил Петков – Слави Трифонов? Първи
Коментари Харесай

Кой печели от войната Петков – Трифонов. Неочаквана развръзка

Кой печели от войната Кирил Петков – Слави Трифонов? Първи мнения по свадите дадоха политолозите Христо Панчугов и Петър Чолаков.

„ Тече много мръсна война. Тя беше студена война тези 6 месеца. Сега мина в яростна мръсна война, при която се замерят и „ Продължаваме промяната “, и „ ИТН “. Според мен ще си навредят взаимно. Няма да има някой, който да завоюва от това замерване и евентуално и електорално също няма да им се отрази изключително добре ”, разяснява Петър Чобаков пред бТВ.

„ Това обаче няма да реши казуса на сегашните ръководещи, в това число с тези нови депутати, които си взеха, както се споделя. Защото това е един извънредно неустойчива структура. Сега, скърбя за образеца, който ще дам - който е предал, ще съобщи отново. Сега нали има някаква полза, която виждат очевидно да работят с „ Продължаваме промяната “. Следващият миг могат да намерят да видят полза в нещо друго, тъй че самата структура не мисля, че ще бъде изключително устойчива и да ви кажа късият вид - наесен ще се избира сред Борислав и Костадинов, това е ситуацията “, сподели Чолаков.

Размахването на компромати като записи е нещо, което сме виждали в предишното и къде е новият морал, който се обещаваше, уточни Панчугов, съгласно който от протичащото се печелят единствено антисистемните партии.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР