Кой не е чувал за converse, кой не знае как

...
Кой не е чувал за converse, кой не знае как
Коментари Харесай

Класика и новости - открийте най-интересните обувки Converse

Кой не е чувал за converse, кой не знае по какъв начин наподобяват иконичните сникърси на марката? Едва ли са доста хората, които не са осведомени с една от най-популярните марки спортни и градски обувки в света. Носят ги безусловно всички - мъже, дами, тийнове, деца, като всеки демонстрира чифта си с горделивост. От рок звезди и политици, до съседката ви, която има три котки и кварталния ключар, всички обичат този страховит бранд. Той събира в видимо минималистичен формат точното количество стрийт вайб, бунтарство и комфорт. Нищо чудно, че до през днешния ден славата на тези обувки не избледнява, а в противен случай - почитателите стават от ден на ден. За своите над 100 години, converse е натрупал в портфолиото си редица знакови модели, към които прибавя все нови и нови звезди. Ето кои са те.

Имало едно време All Stars

Историята на марката стартира през 1908 година, когато Marquis Mills Converse основава компанията, носеща семейството му в Малдън, Масачузетс. В началото, марката прави и автомобилни гуми. После, с цел да задържи служащите си и през летния сезон, стартира да създава обувки за спорт. Един ден, през вратата на офиса на компанията влиза баскетболистът Чък Тайлър - и оттук насетне всичко е история. Той моли компанията да направи обувки особено за баскетбол - спорт, който тъкмо набира скорост и известност, като поема ангажимент, че ще пътува и разпространява All Stars из задачите Щати. В знак на респект към приноса му, подписът му е прибавен към логото и чифтовете стартират да носят неговото име - Chuck Tyler All Stars. 

Converse Chuck Taylor All Star

Високите до глезена обувки и до през днешния ден са безусловно иконичен модел на, който постоянно ще владее сърцата на почитателите. Предлага се във всевъзможни цветове, измежду които елементарно да изберете този, който пасва на настроението и посланието, което желаете да отправите. Супер известен и обичан е и ниският вид на тези чифтове - Converse Chuck Taylor All Star Low Top. Особено, когато градусите са по-високи, това е идеалната обувка за всеки. ИЗглеждат супер както с пай панталон и джинси, по този начин и с рокля или пола за дамите. За феновете на ексцентричните решения, моделът си има и вариация без връзки - Converse Chuck Taylor All-Star Slip, който просто нахлузвате и имате търсената знакова визия в нов забавен формат.

 

Chuck 70, Chuck Taylor All Star Lift Platform и Chuck 70 Crafted Canvas

Chuck 70 е стъпка нагоре за обичаната класика. При тях има ъпгрейд на материята, повече омекотяване за крайници, лъскави капси за дупките за връзките, а страничната лента, обгръщаща гумените подметки е по-висока. Изберете ги в страховит цвят, който отива на обичаните ви аутфити и ще изглеждате супер. Ако обичате да стъпвате нависоко, съвършен избор за вас са Converse Chuck Taylor All Star Lift Platform, при които познатата ниската горна част с обичан дизайн е комбинирана с висока подметка. Ако желаете да е още по-висока, изберете Converse Blue Chuck Taylor All Star Platform Lo. При Chuck 70 Crafted Canvas пък, имате хай топ модела със страхотна визия, която е допълнена с ексцентрично привличащо погледите решение - пачуърк дизайн, като тялото на обувката е построено от разнообразни материи на няколко равнища плюс знаковото лого в профил на глезените. Класика!

Converse Chuck 70 Mule Crafted Canvas, Converse Chuck 70 AT-CX и Converse Chuck Taylor All Star Lugged Leather

Какво ще кажете за обичаните си кецове, само че в супер летен формат, като за вас? Converse Chuck 70 Mule Crafted Canvas ви дава тъкмо това. Изрязан откъм петата, само че с всички обичани характерности на обичаните сникърси, те са покана да не се лишавате от желания си жанр и през лятото. Converse Chuck 70 AT-CX пък, е нещо напълно друго. С дебела солидна и впечатляваща подметка, това е обхващащ глезена хай топ, който всеки би бил горделив да има в дрешника си. Изберете го напълно в черно и носете комфортно през всеки сезон. Converse Chuck Taylor All Star Lugged Leather пък, ви оферират също толкоз яка визия, само че подметката е премислена по този начин, че да дава визия на обувките на елегантни дамски боти, без да губи от бунтарския си обичан тип. Изработени са от кожа и са високи, тъй че получавате височина и отбрана и в студените дни.

Converse CONS One Star Pro Suede и Converse Jack Purcell

Ако желаете да сложите а миг Чък Тейлър на пауза и да опитате визия с различен знаков модел, чудесно решение са Converse CONS One Star Pro Suede. основани в минималистичния жанр на марката, те са мекички и страхотни на крайници, а в профил са приключени с черна звезда. Converse Jack Purcell от своя страна, носят името на международния първенец по бадминтон Джак Пърсел и имат освен шарка на рибена кост от долната страна на подметката, само че супер различим и готин за модела подробност - усмивка в предната част на обувката. 

Converse Run Star Hike Platform и Converse x Comme des Garçons PLAY Chuck 70

Ако желаете да се наслаждавате на улеснение и готина визия и зимата, решението е Converse Run Star Hike Platform. Ниска горна част, солидна съобразена с времето набраздена подметка, с цел да покорявате самоуверено града и когато градусите са ниски. През годините, Converse работи с доста дизайнери и компании. Само образец за сполучливите колаборации на марката, са страхотните Converse x Comme des Garçons PLAY Chuck 70. Те имат горната ниска част на обичания типичен Чък Тейлър модел, само че допълнен със страхотното лого - сърце с очички - на японската марка Comme des Garçons в профил. Резултатът е иконични обувки, които незабавно ви отличават и си заслужава да имате. С това описът страхотни иконични converse модели надалеч не се изчерпва - само че пък е начало, с което да започнете да градите своя конвърс дрешник - за всеки сезон, мотив, миг, когато желаете щипка магия и комфорт във визията си. Стъпете крепко в градската мода и покажете себе си и своите конвърси на света. По обувките, ще ви познаят.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР