Кой кой е: "Пловдив 2019" - държава в държавата Избрахме

...
Кой кой е: "Пловдив 2019" - държава в държавата Избрахме
Коментари Харесай

Елена Чаушева: Откриването на Пловдив 2019 беше пир по...

Кой кой е: "Пловдив 2019 " - страна в страната Избрахме "Фейс 7 " за Пловдив 2019 в търг с един участник Парите за Пловдив 2019 се топят, обекти няма Откриването на Пловдив 2019 - 3,2 млн. с Данък добавена стойност
“Това не беше охолно празненство, а карнавал! Не знам дали бях в Мексико, или в България? Вместо да се затворят пътищата и хората да стоят на студа, да го бяха създали както би трябвало - имаме Античен спектакъл, огромна зала на Колодрума. Трябваше да се построи сцена на огромния площад до пощата, а тържествата да стартират в 16-17 часа. Да излязат оперни артисти със симфоничен оркестър, национални ансамбли, оркестрите “Канарите ” и ”Орфей ”, Конушенската група да пеят и танцуват, да се завъртят един час кръшни хора, да се залюлее този площад! Да се поканят и създатели отвън Пловдив, да има изложения на разнообразни художници в големи палатки по цялата Главна - каквито вършат по време на избори. А те преекспонираха Кольо Карамфилов - да, той е необикновен, само че за какво получи това самопризнание след гибелта си? И несъмнено е имал причина приживе да избяга да живее в Садово!

Откриването на Пловдив 2019 не беше реклама за България! След тържеството ми се обади моя близка другарка от Австрия, надълбоко възмутена. И ме пита: “Какъв беше този гуляй по време на чума? Пловдив Дубай ли е? Такива закононарушения правите! Тук непрекъснато четем, че България е най-бедната страна в Европейския съюз, за неприятното опазване на здравето, за живота на пенсионерите под прага на бедността, за ниското възнаграждение на труда. А вие харчите милиони за един час! В програмата не видяхме доста българското. Ако не бяха тези хора с чановете, все едно не беше българско показване! ”.

Много небивалици за един час и показаното въобще не впечатли! Какво видяхме - светлините, които се разхождаха из града, прожекторите, едни дечица, които умираха от мраз, едни хора като банани с пижами? И още не беше почнало, а свърши. Да не приказвам за речите!

Ако тези хора от фондацията бяха поканили кмета на регион " Тракия " Костадин Димитров, той щеше да им каже по какъв начин да провеждат добре нещата, тъй като прави страхотни празници на Лаута.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР