Шестото поколение Camaro напълно пече полицай

...
Кой казва, че шестото поколение не е бързо?Въпреки че има
Коментари Харесай

Кой казва, че шестото поколение не е бързо?

Въпреки че има някои основателни оплаквания относно шестото поколение Camaro, моделите от най-висок клас са наистина бързи коли . Това е ясно демонстрирано в този видеоклип на един шофьор, който подтиква полицай от щатската полиция на Арканзас да го преследва, само за да остави полицая напълно разочарован. Тези Camaro са всичко друго, но не и бавни.

Научете какво доведе до погрешно откраднато Camaro в Тексас тук.

Както можете да видите във видеото, Шофьорът на Camaro е в дясната лента, просто си гледа работата, заобикаляйки ограничението на скоростта, докато полицаят се натъква на него в лявата лента. Войникът на ASP започва да следи мускулестия автомобил, нещо, което ни се е случвало твърде много пъти, за да го броим, вероятно просто чакайки някакво извинение, за да го спре.

Тази ситуация може да бъде абсолютно изнервяща, особено ако вие имаш радар/лазерен детектор и той продължава да става див, докато ченгето се опитва да те измери, докато надвишаваш малко ограничението на скоростта. Освен ако вашето превозно средство не отговаря на описанието на колата за бягство за въоръжен грабеж, такова поведение наистина трябва да представлява тормоз.

Вместо просто да отбиете и да видите каква е била предполагаемата причина на полицая да спре движението, Camaro шофьорът изпусна чука и потегли. Суровото ускорение и динамиката на управлението на мускулестия автомобил напълно издухват това, което може да направи крайцерът на войника, но той продължава да преследва нощния въздух в продължение на пет минути, докато масажира натъртеното си его. Полицаят никога не е имал шанс да хване Camaro, точка.

Ние не одобряваме и не препоръчваме да бягате от полицията, каквато и да е предполагаемата причина, но полицейските преследвания могат да дадат известна представа за характеристиките на определени автомобили . Разбира се, някои шофьори са толкова пияни или просто лоши в шофирането, че могат да вземат наистина бързо превозно средство и или да го катастрофират веднага, или да карат като баба в някакъв странен опит за бягство.

С Chevy Camaro като отново вървим по пътя на додото, няма как да не се почувстваме малко тъжни. Разбира се, дизайнът на шестото поколение има недостатъци по няколко основни начина, но тези с истински двигатели (това са V8, деца) са чудовища за производителност или могат лесно да бъдат модифицирани, за да станат чудовищни. Точно както при близнаците Dodge, тази модерна икона на мускулест автомобил си отива и смятаме, че хората започват да осъзнават какво се губи за това хоби. Тъжно.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР