Кой казва, че метрото трябва да бъде под земята?В Кочи,

...
Кой казва, че метрото трябва да бъде под земята?В Кочи,
Коментари Харесай

Кочи: Индийският град разкрива чисто ново водно метро

Кой споделя, че метрото би трябвало да бъде подземен?

В Кочи, град в Южна Индия, към този момент е по-лесно да се придвижвате по водни пътища с помощта на нова флотилия от елегантни, блестящо оцветени фериботи.

" Водното метро " ще свързва Кочи, в щата Керала, с 10 близки острова в Арабско море. Гостите могат да резервират билети онлайн и да употребяват QR код.

Министър-председателят Нарендра Моди се появи на церемонията на 25 април, с цел да разкрие новото плавателно средство.

" Стремежът ни е да предлагаме решения, създадени в Индия, съобразени с локалните условия. Независимо дали става въпрос за полускоростни влакове, районни системи за бърз превоз, фериботи, (или) въжени линии, такива системи се приготвят на всички места, където е належащо ", сподели той.

Моди добави, че увеличената съгласуваност посредством новите фериботи може да усъвършенства " туризма в задните елементи на страната ".

С превръщането си в най-многолюдната страна в света Индия не крие упоритостите си в региона на туризма.

Индийският министър на туризма Арвинд Сингх съобщи, че администрацията му възнамерява да сътвори 50 нови туристически дестинации и 59 самолетни маршрута, с цел да улесни достъпа на посетителите до повече елементи на страната.

Водното метро в Кочи е единствено последното от поредицата огромни известия за инфраструктурата и туризма в Индия.

Най-дългият речен круиз в света потегли от Варанаси през януари с 51-дневен маршрут през голям брой индийски щати и прилежащ Бангладеш.

След това метрото в Калкута - най-старото в страната - разкри първата си подводна линия, която се движи под река Хугли. Тя ще бъде открита за обществеността по-късно тази година.

 Източник: CNN
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР