Кой казва, че известните личности облагодетелстват само себе си с

...
Кой казва, че известните личности облагодетелстват само себе си с
Коментари Харесай

Неочакваният ефект от известността

Кой споделя, че известните персони облагодетелстват единствено себе си с това, че са фамозни? Който и да е, в неточност е.

Райън Рейнолдс е безспорното доказателство, че посредством даже и единствено на известността си, може да помогне и на различен да стане прочут. И то евентуално даже и без самият той да осъзнава, че го прави.

Индийският ресторант в Уелс Light of India може и да е бил просто дребен фамилен бизнес, само че това към този момент не е по този начин. А по какъв начин ли? Нека напряко разкажем каква е в действителност цялата история.

Миналата седмица артистът Райън Рейнолдс е решил или да посети, или да си поръча храна за у дома от ресторанта, и очевидно е останал толкоз удивен от храната, че даже я е определил като " най-вкусната индийска храна в Европа ". Точно това е написал той към фотографията с флаера на ресторанта, която е качил като Instagram стори. Явно и много хора са я видели, с цел да стане мястото за хранене в този момент толкоз известно и даже да се пръска по шевовете от гости и искащи за резервации.
 Снимка 585278  
А притежателите на Light of India, който съществува още от 1980 година, осъзнали какво им се случва чак откакто разбрали за случката. Щом е видял поста на артиста, синът им е останал като изумен и е решил незабавно да се обади на родителите си и да ги попита дали Райън Рейнолдс е идвал в ресторанта им.

" Кой е Райън Рейнолдс? ", попитали го те. И с цел да схванат какво има поради сина им, той е трябвало да им покаже фотографията от Instagram. Но възрастните индийци продължавали да гледат с неразбиране.

" Родителите ми не гледат холивудски филми ", изяснява момчето и даже споделя, че се забавлява с обстоятелството, че те и не подозират кой е индивидът, направил ресторанта им прочут.

" Но всички сме му доста признателни ", признава то пред BBC.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР