Кой каза, че българите не сме романтични? Нека види следните

...
Кой каза, че българите не сме романтични? Нека види следните
Коментари Харесай

4 от най-романтичните жестове, правени в България

Кой сподели, че българите не сме сантиментални? Нека види следните истории и гузно да замълчи…

Обичам те, МА

Варненец се изясни в обич на обичаната си, като щампова няколко надписа „ Обичам те, МА “ из центъра на морската ни столица. Преди да сте го упрекнали в демонстрация на неприятен усет, би трябвало да уточним, че МА не е обичайното послание, особено за местата, където мъже в евтини спортни екипи се наливат с на ниска цена алкохол, а абревиатурата на „ Мило Ангелче “.

 

Обяснение с любеница

И в най-смелите ни показа не сме подозирали, че национален плод като динята може да бъде дейно оръжие в ръцете на влюбения. Доказа го обаче загадъчен влюбен на който му хрумнало, че ще е незабравима изненада, в случай че каже на приятелката си Меги „ Обичам те “ посредством резбован надпис върху любеница.

За задачата обожателят упълномощил сложната задача не на кого да е, а на първенеца по карвинг и ученик в пловдивската Професионална гимназия по хранене и туризъм Михаил Савов. Ако не сте осведомени, карвингът е изкуство за извайване на шедьоври от плодове и зеленчуци. В последна сметка 20-годишният пловдивски възпитаник с огромна ненаситност извършил поръчката и измайсторил в действителност пресен подарък – десеткилограмова любеница върху която бил изваян разтапящия надпис “Сърцето знае това, което мозъкът не може да изясни. Обичам те, Меги ”.

 

Предложение с „ БМВ “-та

Кой би очаквал, че пътешестване с междуградски рейс по линията Русе-Варна, с изключение на изпукване на тъпанчетата, ще ти донесе и предложение за брак, което няма да забравиш в никакъв случай. Но да караме подред: русенецът Мартин дълго време обмислял всевъзможни хрумвания, с които да предложи брак на обичаната си Лидия, само че по този начин и не намирал подобаващата. Онази подобаваща концепция, с която да накара всички неомъжени дами да се сподавят от плач, мислейки си „ Искам и на мен да създадат нещо сходно “, както и да въодушеви всички ергени да цъкат изумено с език, мислейки си „ Искам и аз да направя нещо сходно. “

Накрая храбрият Марто взел решение четири БМВ-та, на чиито задни стъкла е изписано „ Will You Marry Me “ („ Ще се омъжиш ли за мен “), да „ засекат “ едно след друго рейса, в който се вози Лидия. Немските возила били обезпечени от познати от клуб „ БМВ Варна “, а в сантименталната завера взел участие, естествено, и водачът на автбоуса. И всичко се случва на разклона за Провадия. Провадия – това име в никакъв случай не е звучало толкоз романтично…

 

Разчупване на статуквото 

Кой завоюва най-вече от театралните награди „ Аскеер “ през 2000 година? Дони. Но не поради някоя статуетка, а тъй като на церемонията по връчването им Нети разруши клишето и предложи брак на обичания си. Така двамата почитатели на будизма вечно си преплетоха чакрите.

 

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР