Кой е този човек с мустаците, който раздели Красен Кралев

...
Кой е този човек с мустаците, който раздели Красен Кралев
Коментари Харесай

Бедна ви е фантазията какъв дубайски мултимилионер раздели министър Красен Кралев и Виктория Петрова

Кой е този човек с мустаците, който раздели Красен Кралев и Виктория Петрова и седна сред тях в ложата по време на мача на Стан Вавринка на София Оупън, чедуха се хилядите фенове в “Арена Армеец”.

Оказа се, че това е вицепрезидентът на Dubai Duty Free и шеф на тенис шампионата Dubai Duty Free Tennis Championships Салах Тахлак, който е в България за Sofia Open. Dubai Duty Free, представлявана от компанията Brand plus е притежател на седмицата, в която се организира българския шампионат от сериите 250 на АТП.

Дубайският мултимилонер е тук, с цел да реши на място да оставят ли арабите шампионата в София за още 3 години или да го реалокират някъде до нас. Засега, с помощта на страхотната организация от страна на родната федерация и нашествието на почитатели в петък и събота, възможностите и следващата година да гледаме страховит тенис в столицата са огромни.

За това приказва и подаръкът, който получи министър Кралев – книга във връзка 25 години от старта на конкуренцията в Дубай, в която е събрана нейната история, и мемориална сребърна монета.


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР