Кой е главният? Тези четири зодии винаги си мислят, че са

...
Кой е главният?
Тези четири зодии винаги си мислят, че са
Коментари Харесай

С тях на глава не се излиза! 4 зодии, които винаги командват

Кой е основният?

Тези четири зодии постоянно си мислят, че са те. Те не просто мислят – те са 100% уверени и се държат като шефове с съвсем всички и при всевъзможни условия.

Винаги, когато се събере компания, те незабавно стартират да „ командват парада “. Освен това те се афишират без съмнение за главнокомандващи. Раздават инструкции, вземат решения и ръководят всичко, без значение дали им е поискано или не!

Овен

Ако сте измежду природата с човек, роден под знака на Овен, бъдете сигурни – той ще бъде „ шефът на лагера “. Излишно е да протестирате или да се състезавате с него. В последна сметка отново ще загубите.

„ Направи това, постави това там, следвай ме “, ще подрежда Овенът.

Разбира се, можете да изразите мислите си и Овните ще ги изслушат деликатно, само че незабавно щом приключите, те бързо ще споделят и потвърдят за какво концепцията ви не работи. Опитът да накара Овена да направи нещо друго от това, което е възнамерявал, е безусловно неефикасно упражнение. Факт е, че представителите на тази зодия признават единствено един проект – своя личен. Той го следва все пак и всеки.

Но дано не забравяме, че Овенът е деятелен водач, който реализира задачите си. Каквото и да се случи, той няма да се обърка и няма да изпадне в суматоха. Дори когато всеки се съобщи, той ще върви напред и ще води. А това, съгласете се, е доста добра линия.

Лъв

Една от основните аргументи, поради която Лъвовете обичат да ръководят, е, че те жадуват за внимание. От жизненоважно значение за представителите на тази зодия  е то да бъде фокусирано върху тях. Без овации и възхитени очи те не могат. Харесва им, когато хората идват при тях за съвет или ги молят да им обяснят нещо. Тогава те се усещат значими и значими. Това ласкае егото им и ги стимулира да станат още по-добри, по-великолепни.

Нека обаче не отхвърляме изключителното водачество и далновидност, които Лъвовете имат. Те поемат отговорност и съумяват, до момента в който другите към момента се двоумят и се чудят какво да вършат.

Козирог

Козирозите не се опасяват да поемат отговорност, тъй като нормално имат повече познания и опит от другите хора. По принцип те са доста по-добри в оценката на „ обстановката на място “ и в действителност вземат верните решения.

Естествено, представителите на тази зодия бъркат, както всички останали. Но не постоянно. Затова е малко надменно от страна на Овните да се популяризират като шефове в наличието на Козирог. Независимо дали ви харесва или не, би трябвало да се преценявате с него.

Най-често, защото са супер ефикасни, Козирозите са склонни да поемат самодейността и да създадат нещо, преди другите да схванат какво в действителност се е случило и по какъв начин да работят.

Телец

Телецът знае това, което знае, и е безусловно невероятно някой да ги принуди да промени мнението си и да види нещо по нов метод. Но хората от тази зодия споделят на другите по какъв начин и какво да вършат и какво вършат неправилно.

Точно както във фитнеса, когато става въпрос за извършения, Телецът ще подлага на критика техниката ви и ще ви покаже по какъв начин да го вършиме вярно.

Телецът обаче е източник на сила. Родените под този зодиакален знак са безумно практични, в никакъв случай не се отхвърлят и вършат каквото намерят за добре, без значение какво се случва. За тях няма дума „ невероятно “ и това е огромното им преимущество.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР