Кой е един от най-добрите начини една световна знаменитост да

...
Кой е един от най-добрите начини една световна знаменитост да
Коментари Харесай

Адел откровено за тялото си, мъжете и една планина

 mymotto
Кой е един от най-хубавите способи една международна звезда да отговори безмълвно на хилядите мнения и спекулации за това по какъв начин от много закръглена е свалила толкоз доста килограми и наподобява в чудесна форма, че на хората им би трябвало известно време да свикнат, че това, което виждат, фактически е тя? Като даде първото си от 5 години изявление във фитнеса, в който тренира всяка заран, и се появи в чеп, подчертаващ всеки мускул.

Това направи Адел с журналистката Аби Агуайър за английското издание на списание " Вог ". В диалога обаче скоро излиза наяве, че часовете, прекарани на уредите, с тежести и боксови ръкавици са в забележителна степен и за превъзмогване на тревогата и " трениране " на душeвността и самочувствието. Особено след поредност от раздели с близки хора, в това число гибелта на татко ѝ.

Естествено, фотографията ѝ е на корицата на ноемврийския брой. И, естествено, има фотосесия във " Валентино ", " Гучи ", " Баленсиага ", " Ралф Лорън "...

Необичайното е, че е на корицата на американския и на английския " Вог " по едно и също време. А изданието с мигане написа: " Актуалното определение за Vogue жена е псуваща самотна майка, която няма срещу едно-две напитки и без съмнение заменя на значими събития високите токчета с обувки без токове. И може да пее. Накратко, Адел. "

Журналистката е толкоз впечатлена от темпото на откровенията, че ги разказва по минути - че има разместени дискове на гръбначния дирек, че едвам не се е пропила по време на пандемията, че след интервенцията на гласните струни ѝ е неразрешено да излиза на концерти, в случай че не се усеща добре.

По мотив развода със брачна половинка си Саймън Конецки след единствено 2 години брак Адел споделя че никой от двамата не е бил отговорен за случилото се и че в този момент е много по-предпазлива в отношението си към мъжете. Както и че албумът ѝ, който ще излезе през ноември, е друг от предходните, само че не е типичният " албум след бракоразвод ". " Осъзнах, че аз съм казусът, до момента в който в предходните албуми все упреквах някого, че ми е предизвикал нещо и не ме схваща ", споделя тя.

След което извършва на журналистката 4 нови песни и изяснява, че от детството музиката е била нейният същински другар и сестра или брат, тъй като е израснала като само дете в фамилията. Новият ѝ албум прочее е въодушевен в забележителна степен от връзките с 9-годишния ѝ наследник Анджело, който един ден я попитал: " Мамо ти виждаш ли ме? Защото аз не те виждам. "

В него съзнателно няма натруфен шлагер като Hello, тъй като тя не желала нещо сходно, което да я изстреля във висините на международната популярност. И се е научила да заобикаля мотиви да се подвига звук към нея - не излиза постоянно на вечеря, не се появява на рождени дни на познати, с цел да не я снимат. Адел разяснява още, че изключително обидно ѝ е по какъв начин дами разясняват смяната в тялото ѝ, до момента в който не помнят, че тя си е все същата.

Адел приказва и за спортния сътрудник Ричард Пол, с който има връзка от известно време, като споделя, че съвсем всичко, написано за тях, е безспорна небивалица. Както и че постоянно е имала " доста близка връзка с алкохола " и била потресена от гибелта на Ейми Уайнхаус, която злоупотребяваше с пиенето.

" Веднъж разговарях с другарка и ѝ споделих, че се усещам по този начин, все едно се катеря по стръмна планина. И тя отвърна: " Спокойно, ще стигнеш върха и ще последва приятна разходка надолу. А след това ще има още една шибана планина ", споделя Адел в изявлението.

" На което реагирах: " Ама аз още не съм изкачила тази! " " Е, подобен е животът ", споделила приятелката. И Адел завърта китката на дясната си ръка, с цел да покаже татуировка на планина, която си е направила през 2019 година

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР